Kuulumisia juuri nyt

DSC_7230.jpg

Istun aamubussissa matkalla toimistolle ja kuulokkeissa pauhaa Spotifyin Daily Mix. Yhtäkkiä lähtee soimaan Kaija Koon Tuulikellot ja nostalgian ryöppy iskee läpi vartalon. Kyseinen kappale oli lapsena jostain kumman syystä lempibiisini (ja kertoo ehkä liikaa tämänhetkisestä Spotify-käyttäytymisestäni). Bussi on melko tyhjä ja kaduillakin on jotenkin viikonloppumainen fiilis. Aurinko ei edes pilkahtele pilvien välistä, vaan tunnelma on hiukan unimainen.

Palaan muistoissani 90-luvun alkuun ruskeasuolle, jossa odotin radiota kuunnellen sormi valppaana REC-nappulalla, että saisin sen nauhoitettua C-kasetille. Kun kasetti oli täynnä lempibiisejä, kuunneltiin sitä sitten repeatilla monta kuukautta putkeen. Löytyypä meiltä myös video siitä, kun esiinnyn kyseisen biisin tahtiin olohuoneessamme. Esitykseen kuuluu lipsyncausta ja tanssi-improa, ja sitä katsoessa kysymys kuuluu, miten isäni on jaksanut pidellä painavaa vanhanajan videokameraa ja taltioida sitä sohellusta kokonaisen kappaleen ajan. 

Jokin tässä kappaleessa kuitenkin liikuttaa jotain sisälläni ja rinnassa läikähtää sellainen järkyttävä onnentunne. Tuntuu, että asiat ovat menossa juuri oikeaan suuntaan. Tuntuu hyvältä olla täällä, vaikka reissu olikin mitä ihanin. Löysimme sunnuntaina asunnon. Asunnon, joka tuntui kodilta enemmän kuin mikään missä olen aiemmin käynyt. Kun yritin jälkikäteen miettiä, mikä tunteen oli saanut aikaan, totesin että siellä oli hiukan helpompi hengittää. Poikaystävä tiesi heti, mistä puhuin.

Emme ole vielä saaneet sitä, mutta olemme tarjouskilpailussa mukana. En uskalla vielä kertoa enempää, sillä vielä on mahdollisuus että se menee jollekin muulle. Vielä on kuitenkin optimistinen olo ja jotenkin sellainen rauhan tunne. Asiat menevät juuri niin kuin niiden kuuluukin. Ja intuitio kyllä kertoi, että siinä on meidän koti. Toivotaan että intuitio oli tällä kertaa oikeassa. 

Raportoin täällä sitten, kun asuntokaupoilla on asiat selvät. Mitäs teille kuuluu? PS. Nämä kuvat olivat unohtuneet julkaista ennen Balin reissua, joten päätin iskeä ne nyt tähän, vaikka tuolla ei nyt ihan näin pienissä vaatteissa enää oikein tarkene 😀

DSC_7209 copy.jpg

DSC_7218.jpg

DSC_7271.jpg

DSC_7263.jpg

Shoes – Dr. Martens (here*), Jeans – Mango (old), College shirt – Nelly (here*), Jacket -Cubus, Cap – Vintage *adlinks

Pictures: Jenni Rotonen

Kommentit (7)
  1. This is great review I like above pictures, Special thanks from https://www.fallout4.net/ keep it up

  2. fallout 4 cheats
    15.12.2017, 13:23

    fallout is one of the most playing game around the world. you will surely enjoy this when you play.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *