Kuuman ilman treenaaminen

Kun ilmat ovat todella helteisiä, pyrin itse ajoittamaan treenit aikaiseen aamuun. Silloin ei ole vielä yhtä kuuma, joten esimerkiksi juokseminen on huomattavasti mukavampaa. Toinen vaihtoehto on tehdä se myöhään illalla. 

ulkona leukoja voi vetää ”pakkotoistolla” tällaisessa matalassa tangossa, niin että viimeisissä helpottaa sitä pienellä hypyllä

Kuntosalille ei tee mieli lähteä helteisenä päivänä, ellei treenejä ole hoitanut jo aamuvarhain. Kuitenkin kesällä voi olla aktiivinen monella muullakin tapaa. Esimerkiksi pyöräillä Uimstadionille tai vastaavalle uimaan tai vesijuoksemaan. Monilla rannoillakin on sellaisia ulkopunttiksia, missä voi tehdä melko kattavan lihaskuntotreenin. Lopuksi voi pulahtaa viilentävään veteen ja istua rannalle syömään eväitä.

 

 

Isommalla porukalla voi laittaa rantalentis/koris/pesis pelit pystyyn tai suunnata vaikka puistoon pelaamaan ultimatumia. Päiväsaikaan kannattaa kuitenkia riittävästä nesteytyksestä ja mielellään suojata pää auringolta, vaikkapa lippiksellä. 

 

 

 Tänään olisi tarkoitus suunnata ystävän kanssa uimastadionille vesijuoksemaan. Toivottavasti sää pysyy aurinkoisena! 

 

Muistakaa myös suojata iho aurinkorasvalla urheillessakin, mikäli olette yhtään palavaa sorttia. Ja veden juonti on tietysti todella tärkeää suorituksen aikana sekä jälkeen.

 

Tuleeko teillä lisää vinkkejä mieleen?:)

Kommentit (4)
  1. Mun mielestä ilmastoitu kuntosali on kesällä aivan ehdoton juttu. 🙂 Ilmastoinnista huolimattakin oon kuitenkin huomannut tarvivani salilla enemmän vettä ja pidemmät tauot kuin tavallisesti.

    1. Se on kyllä totta! Ilman ilmastointia voi olla aika tukalat oltavat Heinäkuussa:)

  2. siis mistä olet löytäny noin ihanan väriset niket? mä oon yrittäny ettiä vaikka mistä, nyyh.

    1. Ne on jo viime kesänä ostettu Niken free runit. Ei taida olla missään enää myynnissä tuota mallia :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *