Kuvamatka aikaan ennen blogia

DSC_1402.jpg

 

Muuttoon valmistautuessa on tullut käytyä läpi kaikenlaisia laatikoita, järjesteltyä kansioita ja hankkiuduttua eroon asioista joita ei enää tarvitse. Niin nostalgista! Löysin myös kaksi cd-levyllisiä kuvia aina vuodesta 2003 asti. Ajattelinkin tehdä tällaisen postauksen ajasta ennen blogia, ensimmäiseltä yhteiseltä reissulta poikaystäväni kanssa. Nykyään on nimittäin vaikea oikeastaan edes muistaa, millaista elämä silloin oli. 

Tajusin siinä reissun kuvasaldoa läpikäydessäni, että kyllä niitä fotoja on tullut räpsittyä aika paljon silloinkin. Ja melko samanlaisista asioistakin loppujen lopuksi. Reissulla oli itseasiassa jopa kaksi kameraa mukana. Puolet kuvista on otettu pikkupokkarilla, ja puolet ensimmäisellä järjestelmäkamerallani (tietysti automaattiasetuksilla). Erona oli lähinnä se, ettei niitä jaettu silloin muiden kanssa. 

Lensimme ensin Singaporeen, jossa olimme muutaman päivän. Sieltä jatkoimme Balille, jossa kävimme Nusa Lembonganilla ja Gileillä. Balilta jatkoimme Bangkokiin ja sieltä johonkin rantapaikkaan jonka nimeä en jostain syystä edes muista. Thaimaan jälkeen kiersimme vielä Malesiassa muutaman eri paikan, josta palasimme taas Singaporen kautta kotiin. Se oli ensimmäinen pidempi reissuni, vaikka olin käynyt kerran aikaisemmin jo Balilla. 

Madventuresia oli katsottu ja kaukokaipuu oli ollut piinava. Olin lainannut rinkan kaverilta, pakannut kaikenmaailman lääkkeet, hyttysverkot ja otsalamput mukaani. Reissuun säästettiin kaikki roposet ja matkaa tehtiin minimibudjetilla. Yllättävän hyvin vähäisetkin rahat riitti, sillä valitsimme edullisia yöpaikkoja ja ruoka oli halpaa. Reissusta on edelleen monia hurjia ja hauskoja tarinoita mielessä ja kuvien katselu saa hymyn huulille.

Mitä kaikkea seitsemässä vuodessa sitten on muuttunut? No ainakin paratiisimaisesta Gilistä on kuulemma tullut bilesaari, meikäläisen tukka on saanut vähän luonnollisemman värin, poikaystävä taas enemmän tatuointeja, kummastakin on tullut yrittäjiä, otsaani on muodostunut muutamat aurinkorypyt, ruista on tullut ranteeseen ja toivon mukaan myös maailmankuva on avartunut aika lailla.

Silti edelleen kuvaan kauniita auringonlaskuja, rakastan turkoosia vettä, en osaa aina suojautua auringolta tarpeeksi hyvin, ehdotan kanootin vuokraamista aina kun näen sellaisen, fanitan apinoita ja tuota tyyppiä jonka kanssa saan matkani kulkea. 

 

DSC_1477.jpg

DSC_1481.jpg

DSC_1526.jpg

DSC_1531.jpg

DSC_1743.jpg

P1050690.jpg

DSC_1656.jpg

DSC_1753 copy.jpg

DSC_1790.jpg

P1050455.jpgP1050382.jpg

P1050562.jpgP1050449.jpg

P1050646.jpgP1050639.jpg

DSC_1518.jpgP1050786.jpg

P1050809.jpg

Kommentit (6)
  1. Aloin lukemaan blogiasi joskus cosmopolitan aikoina (satunnaisesti, tosin!) ja jostain syystä olen käsittänyt, että olet vasta bloggaamisen myötä kiinnostunut kuvaamisesta ja matkailusta. Oli siis todella kiva tämän postauksen myötä huomata, että sulla on selvästi ollut silmää kauniille kuville ja fiiliksen välittämiselle jo ennen tätä nykyistä some-aikaa ja näkyvää blogia! Tästä myös välittyi kovin ihanasti tuntemukset matkustelua kohtaan, jotka allekirjoitan itse täysin.

    Kirjoitat tuhansille ihmisille ja julkaiset todella kauniita ja selvästi pitkään suunniteltuja kuvia sitäkin useammille, joten koen tämän hatunnoston paikkana: fiilistä ja todellista pintaa välittyy yhä teksteistäsi ja jopa kuvistasikin. Ihailtava homma, minulle ainakin välittyy blogistasi tunnetta ja ajatusta. Kiitos siitä.

    1. Voi et tiedäkään miten ihana mieli kommentistasi tuli!!! Joten KIIIITOS! <3 Aivan ihana kuulla että todellista pintaa löytyy vielä täältä, se on mun mielestä tärkeintä. Ja siihenhän koko blogiskene on alunperin rakentunutkin, joten en sitä haluaisikaan muuttaa. Ihanaa viikonloppua!

  2. Vauuu! Ihania kuvia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *