Kuvausten kulisseissa

20171011390437544.jpg

Eilinen päivä vierähti kokonaisuudessa Nelly.comin kuvauksissa ja olipahan muuten hauska päivä. Vaikka ”työpäivä” kesti 14 tuntia, ei se oikeastaan tuntunut edes työltä. Olen niin tottunut pitämään lankoja omissa käsissäni ja huolehtimaan kaikista yksityiskohdista, että oli äärimmäisen rentouttavaa painella paikalle tukka auki, ilman meikkiä suoraan sängystä. Kaikki ruokailutkin oli hoidettu valmiiksi aamiaisesta iltapalaan, joten sillekään ei tarvinnut uhrata yhtään ajatusta. 

Vaikka kuvia otettiin paljon, ei tarvinnut ajatella yhtään kuvauspaikkaa, säätää valotusta, miettiä toimiiko asu tai onko meikki hyvin. Muut ihmiset tekivät sen puolestani. Usein kun joku muu meikkaa ja stailaa, tunnen oloni vähän epävarmaksi. Kulmakarvat on meikattu väärin, silmiin on valittu epäimartelevat sävyt tai huuliin punaa joka ei tunnu omalta. Tällä kertaa kuitenkin tuntui, että sekä meikkaaja että stailaaja osasivat kuoria minusta jotain sellaista esiin, mitä en ole koskaan ennen nähnyt itsessäni. 

Odotan innolla kuvien lopputulosta. Tässä kuitenkin vähän tunnelmia eiliseltä. Aloitimme kuvaukset aamulla Holidayssa ja siirryimme illaksi Groteskiin. Päivän mittaan aina kuvausten välissä minä ja Sara kummatkin laskimme vähän väliä neliöhintoja kummankin mahdollisista asunnoista ja olimme yhteydessä välillä pankkiin, välillä isännöitsijään ja välillä myyjään. On jotenkin lohdullista että kummallakin on tämä sama projekti päällä juuri nyt. Tämä on nimittäin melko stressaavaa, joten on mukava saada toiselta tukea kun tietää että olemme ihan samassa veneessä. 

DSC_6500.jpg

DSC_6507.jpg

DSC_6515.jpg

DSC_6522.jpg

DSC_6532.jpg

DSC_6546.jpg

DSC_6555.jpg

DSC_6576.jpg

DSC_6582.jpg

DSC_6608.jpg

DSC_6615.jpg

DSC_6635.jpg

DSC_6664.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Voi vitsit, päivä on vaikuttanut olevan tosi kiva! 🙂

    1. Oli kyllä! En malta odottaa lopputulosta 🙂

  2. Oi miten kivalta teidän päivä näyttää!<3 Ihan super siistiä päästä ton tyyppisiin kuvauksiin 🙂

    1. Oli kyllä super kiva päivä!! Pitää kyllä osata olla kiitollinen kaikesta mihin tää työ vie 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *