Kylpyhuone ennen ja jälkeen

*Suihkunurkkaus saatu yhteistyönä Lasitehtaalta

Tämä oli meidän ensimmäinen kunnon kylpyhuoneremontti ja sen kanssa tosiaan onkin tuskailtu monessa vaiheessa. Toisaalta, olen todella tyytyväinen siihen, että teimme sen koska seuraava mahdollinen kylppäriremppa on taas monin verroin helpompi. Emme oikein tienneet edes, mistä aloittaa suunnittelua. Kaikki tuntui vaikealta ja joka päivä eteen tuli uusia selvitettäviä asioita. Nyt jälkikäteen urakka ei tunnu yhtään niin suurelta, kun termit on tuttuja ja asioista on ottanut selvää.

Meillä oli toiveena saada ihana harmoninen spa-tunnelma, kuten ystäviemme kylpyhuoneessa. Kävimme moneen kertaan tutkailemassa heidän luonaan, miten tietyt asiat oli toteutettu. Lopulta päädyimme siihen, että kolme asiaa oli tärkeitä.

1. Valaistus, joka piti saada toteutettua monella eri tapaa. Halusimme epäsuoraa valoa, jonka toteutimme suihkusyvennykseen sekä peilikaapin alle. Peilikaapin viereen tuli puolestaan Haven -merkiltä kauniit seinävalot, jotka tilasimme Studio Tilespointin kautta (myymälä pikku-Roballa).

2. Pesukone piti saada kaapin sisälle piiloon ja sen saimme ostamalla instegroidun mallin HTH keittiöforumilta. Olen ollut pesukoneeseen hurjan tyytyväinen muutenkin. Olen pessyt täällä asuessamme enemmän pyykkiä, kun koko 10 vuoden aikana (yleensä mieheni hoitaa sen).

3. Halusimme mustat yksityiskohdat kylpyhuoneeseen, joka aiheutti hiukan päänvaivaa. Taloyhtiössämme vaaditaan tyyppihyväksynnät kaikilta hanoilta ja suihkuilta ääniluokassa 1. Lopulta löysimme onneksi Hansgrohen suihkun, jonka hyväksyntä riitti tekniselle isännöitsijälle. Suurimman osan kylppäristä ostimme taloon.comista, jonka Vantaan myymälään teimme täsmäiskun kesällä. Sieltä löytyi myös musta wc-rullateline, pönttöharja, patteri ja pyyhekoukut.

Suihkuseinä tuli mittatilaustyönä Lasitehtaalta, josta ostimme viime asuntoomme makuuhuoneen lasiseinän. Kilpailutin silloin monta firmaa ja ehdottomast paras tarjous tuli Lasitehtaalta. Olimme niin tyytyväisiä lopputulokseen, ettemme tällä kertaa edes harkinneet muita firmoja.

Mustat kehykset ja minimalistinen ulkomuoto sopi mielestämme parhaiten muihin materiaaleihin. Vetimiksi valitsimme pystyvetimet. Prosessi kävi hyvin näppärästi aivan kuten viime kerrallakin, he kävivät vain mittaamassa yhtenä päivänä ja muutaman viikon päästä asentajat tulivat laittamaan nurkkauksen paikalleen. 

Pelkäsin etukäteen, että kylpyhuoneesta tulisi jotenkin ahtaan oloinen kaapin myötä. Nurkkaus on kuitenkin niin minimalistinen, että se ei pienennä tilaa lainkaan.

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, joita rakastan aina remppajutuissa! 

koti remontointi
Kommentit (4)
  1. Heippa! Onko teillä mikrosementti kylppärissä? Tai mitä materiaalia lattia on? Meillä olisi mahdollisesti kylppärin lattian vaihto edessä ja tää tuli vastaan, kun etsin inspiraatio 😊 Muistatko, mitä lattian vaihto maksoi ja millainen tuo materiaali on ollut käytössä?

  2. Moikka, näyttää kivalta. Integroidusta pesukoneesta en ennen ollut kuullutkaan. Mitä materiaalia toi teidän kylppärin katto on? Onko sitä madallettu alkuperäisestä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *