Laiskottelija

DSC_3787.jpg

Tänään oli tarkoitus ajaa hiukan pohjoisemmaksi ja vuokrata päiväksi vene. Oli kuitenkin niin pilvinen sää, että päätimme siirtää reissu lauantaille. Tämä päivä onkin mennyt aika laiskotellessa. Tein toki töitäkin, mutta sen lisäksi olen lähinnä lukenut kirjaa, käynyt pyörälenkillä, tehnyt ranskanletit ja katsellut Youtube-videoita. Välillä tekee hyvää ottaa ihan iisisti. 

Olen sellainen, että kun innostun jostain tai alan jotain tekemään, uppoudun siihen niin 110 prosenttisesti, että se vie kaikki energiat. Saan myös paljon aikaan hyvin pienessä ajassa, mutta sen jälkeen tarvitsen aina ”latailuaikaa” senkin edestä. Ulkopuolisen silmin se saattaa näyttää laiskottelulta, mutta yrittäjänä sillä ei ole oikeastaan väliä. Tiedän itse, että saan asioita nopeammin valmiiksi kuin monet muut. 

Ensi viikolla lähdemme Miamiin ja Key Westiin muutamaksi päiväksi, joten nyt onkin hyvä vähän lepäillä, jotta siellä jaksaa taas innostuneena tutkia uusia paikkoja. Vielä saa laittaa kysymyksiä tähän postaukseen. Yritän viikonlopun aikana kuvata teille vastausvideon. 

I’m the kind of person who does everything with 110 %, but after that needs a lot of time to ”recover”. I’m really fast on getting things done, but I need to charge myself by doing absolutely nothing. This day has been like that. Did some intense work for a while, then just watched some Youtube-videos, braided my hair and read a little. It might look that I’m super lazy from the outside, but I don’t really care. Next week we’re heading to Miami and Key West so it’s good to rest a bit before that, so I’m excited to explore some more then.

DSC_3774.jpg

DSC_3818 copy.jpg

DSC_3889.jpg

DSC_3862n.jpg

DSC_3821.jpg

DSC_3854.jpg

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (4)
  1. Mistä toi ihana raitamekko on? 🙂

  2. Venla / Breezes from my Atlas
    5.12.2016, 07:19

    Ei vitsi mä samaistun suhun! Tarviin paljon omaa aikaa, juurikin siihen, etten tee mitään, vaan otan iisisti ja laiskottelen. Silti en ole laiska, vaan koen ihan samoin, että saan lyhyessä ajassa aikaan paljon enemmän, kuin moni muu. Jos mulla on puoli tuntia aikaa tehdä homma, johon muilta kuluisi kaksi tuntia, saan sen varmasti tehtyä puolessa tunnissa. Keskityn just siihen, mitä teen sillä hetkellä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *