LAST SUMMER DAYS

Maanantai oli yksi niistä yllättävistä kesäpäivistä, kun lähdin aamiaiselle keskustaan treffaamaan kavereita. Päätin lähteä koroissa, kun ajattelin pääseväni ratikalla oven edestä oven eteen. Suunnitelmissa oli vain käväistä kaupungissa ja omistaa loppupäivä tylsemmille asioille, kuten kirjanpidolle. Kuitenkin kesäpäivä vei mennessään ja käppäilin ensin keskustasta Väiskin kentälle tapaamaan ystävääni. Hetken kuumuudessa lojuttuamme päätimme kävellä Regattaan kahville. Lopulta isänikin tuli sinne ja menimme Mestaritallin lounaille. Lämmin sää houkutteli olemaan koko päivän ulkona, ja illalla jalat alkoivat olla jo melkoisen kipeät koroissa kipsuttelusta. 

Kirjanpitopuuhatkin saivat odottaa parempaa (toisinsanoen huonompaa) päivää. Eipä tällaisesta voi oikein huonoa omaatuntoa potea, varsinkaan kun näitä aurinkoisia päiviä ei varmaan enää montaa ole jäljellä. Ja sainpahan ainakin yhden asian hoidettua, nimittäin otettua uuden passikuvan! Nyt on taas New Yorkiin lähtö askelta lähempänä. 

Tulipa muuten jännän syksyinen fiilis näihin kuviin, jotka poikaystäväni otti ilta-auringossa. Rakastan kuitenkin tuota valoa, joka värjää taustan ihan ruskan väreihin. 

Kengät- täältä

Hame – Benetton (kirppikseltä)

Paita – Pimkie

*sisältää mainoslinkin

Kommentit (4)
  1. Hei ihan kirjanpitäjän luvalla nautitaan nyt näistä viimesistä aurinkopäivistä!! <3 työjutut ehitään sit myöhemminkin 😉 t:laiska

    1. Hahahhaa Noooona you da best! <3333

  2. Ihana kirjotus. Näytät upeelta.

    1. Voi kiiitos paljon! Sattui kyllä aika maaginen valo kuviin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *