#LATELY

Viime päivinä on tullut juostua melko paljon paikasta toiseen, sillä yllättävän paljon asioita on täytynyt hoitaa valmistumista varten. Pientä stressiä ollut ilmassa siitä, saanko kaiken tehtyä ennen huomista Madridiin lähtöä. Iltakävelyt ovat olleet ainoita, mitkä ovat rauhoittaneet tämän hässäkän keskellä. 

Nyt näyttää kuitenkin jo aika hyvältä. Sain vietyä opinnäytetyön sidontaan viime hetkillä ja tänään olen saattanut myös muut deadlinet loppuun. Päivällä oli jopa niin paljon aikaa, että tein extempore visiitin ystäväni luo ja menimme porukalla lounaalle. Oli aika mukava fiilis, kun sai ottaa ansaitun lounasviinin ja tajusi että huomenna viinitellään jo Espanjan auringossa. 

Kävimme töölössä Sogno-nimisessä ravintolassa ja pakko kehua, että paras lounas mitä olen syönyt pitkään aikaan. Käyn aika usein juuri lounasaikaan ravintoloissa syömässä, sillä hinta-laadusuhde on silloin (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta) kohdillaan. Tämä oli kuitenkin jotenkin erityisen kiva. Vaikka ravintola oli ihan nurkan takana töölön torilta, missä tulee pyörittyä melko paljon, en jostain syystä ollut eksynyt sinne aiemmin. Katettu ja lämmitetty terassi oli myös ihana. Ilmassa oli jotenkin kevään tuntua. Toivottavasti Madridissa pääsisi ihan oikeasti ulos syömään. 

Nyt täytyy kuitenkin alkaa pakkauspuuhiin. Yritän julkaista reissusta myös kuulumisia, mutta en tiedä vielä onko meillä nettiä, joten en voi luvata. Ajastin kuitenkin iho kuntoon part 2 postauksen huomiselle.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit (3)
  1. Oih. Miten ihanaa ruokaa! Ois tosi kiva jos jollain tosi pienellä printillä voisit noihin laittaa annoksien hinnoista sellaisen et liikutaanko mimmoisissa hinnoissa 🙂

  2. Voitko tehdä päivityksen helsingin parhaat ravintolat? Ihania taas nuo ruokakuvat. 🙂

    1. Kiitos! Voin tehdä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *