Lauantain kotijumppavideo

Kehoittelinkin jo Instagramin puolella kaikkia pienelle jumpalle. Viikonloppu lähtee mielestäni parhaiten käyntiin pienellä treenillä. Pituudella ei niinkään ole väliä. Riittää, että hikoilet vaikka edes 10 minuuttia. Pienestä urheilusuorituksesta saa todella paljon energiaa koko viikonloppuun.

 

Usein ongelmana on se, ettei oikein tiedä mitä tekisi. On vähän veltto olo jos on tullut nukuttua pitkään ja raskas viikko saattaa painaa vielä harteilla. Tällaisessa tilanteessa turvaudun yleensä Youtuben apuun. Siellä on lukemattomia hyviä treenivideoita ja kokeilemalla erilaisia, löydät ne mitkä sopivat juuri sinulle. Joskus teen myös niin, että otan alkulämmittelyyn jonkun videon ja sitten vedän lihaskuntotreenin siihen päälle. 

 

Youtubesta löytyy tanssivideoita, zumbavideoita, kahvakuulatreenejä, hiit-treenejä, ja oikeastaan mitä vain mitä keksit hakea. Itse pidän erityisesti hasfitin treeneistä, jotka ovat melko rankkoja. Tänään aion tehdä tämän:http://www.youtube.com/embed/uViGkhhUtDo

 

Ilmeisesti tuota varten tarvitsee vain hiukan tilaa ja kahdet käsipainot. Toiset voivat olla hyvinkin kevyet. Varmasti saa ihan hyvän treenin yksilläkin. 

 

Energistä viikonloppua!

 

 

Kommentit (2)
  1. Mä en tajua, miten en ole aiemmin tajunnut etsiä Youtubesta treenivideoita, vasta ihan viime aikoina on tullut testailtua 🙂 Mieluummin käyn kyllä ryhmäliikuntatunneilla, mutta jos ei ehdi (tai jaksa lähteä), videot ovat kyllä ihan loistava vaihtoehto!

    1. Joo se on vähän niinkuin oma personal trainer joka tsemppaa jaksamaan ihan täällä kotioloissakin! Musta tuntuu aina että ne kannustushuudot tulee just niissä kohdissa missä tuntuu ettei jaksa enää 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *