Lempiasioita

DSC_6191.jpg

Heti ensimmäisenä päivänä piti mennä vähän vanhalle kotikadulle pyörimään. Kävimme syömässä Dudley’sissa, joka on yksi lempiruokapaikoistamme. Perusta ei löytynyt mistään lehtikaalia, joten olen syönyt sitä nyt jokaisella ruoalla. Vielä kun Suomestakin löytyisi näin hyvää lehtikaalia. Se on jotenkin aina niin kitkerää siellä.

Siinä lounasta syödessä yhtäkkiä aamun hämärä sää vaihtui ihan uskomattomaan auringonpaisteeseen. Kävimme nappaamassa kahvit mukaan ja menimme ulos juomaan ne. Puut ovat jo vihreinä ja ihmiset istuivat terasseilla. Täällä on kuulemma kevät kuukauden Suomea edellä. Pidän tästä ajasta todella paljon, kun kuumimmat päivät ovat vasta edesssä ja voi pukeutua juuri niin kuin haluaa, eikä niin miten sää vaatii. Ihanaa, että on Suomessakin ihan nurkan takana!

Tänään ajattelin käydä pyörimässä vähän vintage-kaupoissa. Täytyy muistaa maltti ostosten kanssa, sillä en ostanut ruumaan menevää matkalaukkua lainkaan lennolleni. Nyt tietysti jo vähän kaduttaa, mutta toisaalta se on toimii hyvänä insentiivinä pitää ostokset oikeasti minimissä. 

 

We headed to our old home street yesterday and ate lunch at our favourite place Dudley’s. I had the kale salad, which is always a good choice. While we were eating, the sun suddenly started shining! We bought some take away coffees and drank them outside while enjoying the beautiful spring day in New York. I like this time of the year a lot, because you can wear whatever you feel like, not whatever suits the weather. Today I was thinking of doing some vintage hunting, which is one of my favourite things to do. 

DSC_6177.jpg

DSC_6180.jpg

DSC_6182.jpg

DSC_6183.jpg

DSC_6184.jpg

DSC_6185.jpg

DSC_6188.jpg

DSC_6192.jpg

DSC_6197.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Ihanan näköstä ruokaa ja ihanan näkösiä paikkoja!

    1. Täällä on kyllä ihanaa ruokaa, ai että! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *