Lenkkariostoksilla

Matkani lähestyy supervauhdilla ja aloin jo pohtimaan, mitä kenkiä kannattaisi roadtripille pakata mukaan. Havahduin siihen, ettei minulla ole oikeastaan yksiäkään matalapohjaisia kesäkenkiä. Yleensä viihdyn parhaiten korkokengissä ja viime kesäkin meni yli 10 sentin kiilakoroilla pyöräillesä. Minun suusta ei varmaan kukaan ole kuullut fraasia: ”tärkeintä että vaatteet ovat mukavat”.

 

Kuitenkin reissussa tulee aina käveltyä sen verran, että jotkut matalat kengät oli hankittava. Sain mahdollisuuden tilata Ostohyvityksen kautta kengät. Ostohyvitys-palvelun idea on se, että kun siirryt sivuston kautta tekemään ostoksia monista eri verkkokaupoista, kerrytät omaa Ostohyvitys-tiliäsi. Kun olet kerännyt vähintään 15 € hyvitystä, summa maksetaan suoraan pankkitilillesi.

 

Minun oli vaikea määritellä omaa tennari-identiteettiäni. Kuoriutuisiko minusta Vans-tyttö vai pitäisikö sittenkin ostaa toiset free runit?

 

Menin Ostohyvityksen kautta selailemaan nettikauppojen tarjontaa ja löysin monia vaihtoehtoja. En osannut edelleenkään päättää, ostanko ihan lenkkarit vai jotkut pelkästään arkikäyttöön tarkoitetut? Footwaystä löytyi todella suloisen väriset Vansit ja Booztista Vagabondin minimalistiset arkilenkkarit. Eniten valinnanvaraa oli kuitenkin mielestäni Zalandossa, josta kaikki loput kuvan kengät ovat. Loppujen lopuksi päädyin tällaiseen kompromissiin, mustiin Air Maxeihin, jotka eivät kuitenkaan ole tylsät. Näitä voi mielestäni käyttää sekä arkipukeutumisessa, että urheillessa. Mutta kun siirryin klikkailemaan kenkiä ostoskoriin, oli yhtäkkiä KAIKKI pienet koot menneet. Onnekseni, tavallisista mustista Free runeista olit tullut samalla juuri minun kokoni varastoon, joten nappasin ne äkkiä itselleni. 

 

 

Ne maksoivat 129€, ja ostohyvitystä sain 4,03€.

 

Ostohyvitys tarjoaa nyt Start living your best life:n lukijoille 5€ aloitussaldoa täällä.

 

*Toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa

Kommentit (10)
  1. Itse oon suunnitellut ostavani mustat Free runit ihan arki/vapaa-aika käyttöön. Onneks oon lykännyt niiden ostoa, sillä Haaparannan stadiumissa alkoi synttärimyynnit(?) joten sain noi reilulla viidelläkympillä! Noista muuten kannattaa ottaa puoli-yhden koon isompi 🙂

    1. Kiitos vinkistä! Toi on tosi hyvä alennus!! 😮 Joo kaikki sanoo samaa. Mun edelliset tosin oli 36,5 vaikka mun koko on 37. Ostin noista uusista sitten koon isomman paineen alla 😀

  2. Mäkin oon etsinyt nyt muutaman päivän ajan kuumeisesti jotain kivoja lenkkareita. Haluaisin Niken air maxit, freet tai roshe runit, mutta kaikki menee yli mun budjetin :'(

    1. Etsitkö ihan treenikenkiä vai enemmän arkikäyttöön? Nimittäin noi kuvassa ylimmällä rivillä olevat mustat vagabondit oli mn mielestä vain jotan. 50-60€ 🙂 ne oli mulla tosi vahva vaihtehto! Mutta päädyin noihin free neihin kun ajattelin että niillä voi sitten treenaillakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *