Lenkkilista hengityksen mukaan

DSC_7091.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Libresse

Nyt kun olen alkanut lenkkeilemään, on kulunut paljon aikaa uusien lenkkibiisien löytämiseen. Olen aloittanut todella hitailla lenkeillä, sillä haluan että totun ensin juoksun rytmiin, joka on hyvin erilainen kuin kävellessä. Saatan mennä lähes kävelyvauhtia ja silti hengästyä. Nopeasti kuitenkin hengitys tuppaa tasaantumaan ja fiilis on ihan huikea, kun pääsee nostamaan vauhtia lenkin loppua kohti. Kerrankin olen malttanut aloittaa tarpeeksi hitaasti, jotta innostus ei ole lopahtanut heti alkuunsa.

Jos minulta kysytään, niin parasta lenkissä on musiikki. Kuuntelen hyvin erilaista musiikkia lenkeillä, kuin muuten. Siinä missä vanha räppi tai raskas rock toimii itselläni lihaskuntoa treenatessa, täytyy lenkillä olla enemmän sellaista radiomusiikkia. Ehdottomasti tärkeintä lenkkimusiikissa on mielestäni juuri sen rytmi. Haluan, että kappale houkuttelee liikkumaan. Jos kappale on liian hidas- tai nopeatempoinen, on vaikeaa saada hengitystä tasaantumaan. En nimittäin VOI juosta musiikin kanssa eri tahtiin. Se vain tuntuu väärältä. 

Keräsin teille 6 juoksubiisiä, jotka saavat ainakin oman hengitykseni pysymään tasaisena juostessa. Aloitan hidastempoisemmilla kappaleilla ja loppua kohti nostan tempoa. Lista kestää 20 minuuttia, joka toimii itselleni hyvänä lenkkinä. Yleensä sen jälkeen jaksaa tehdä vielä lihaskunnonkin. Jos kaipaa pidempää lenkkiä, voi lisäillä omia lempparibiisejä sopiviin väleihin! 

 

Libressen uusi Daily Fresh – pikkuhousunsuoja on 5 kertaa hengittävämpi kuin aikaisemmat, ja sen takia heillä on käynnissä nyt Spotify-kilpailu, jossa voit voittaa Spotify Premium-paketteja tai unelmiesi konserttiliput. Osallistu kilpailuun ja kerro täällä, mikä kappale saa sinun henkesi salpautumaan?

Oman hengitykseni saa salpautumaan kerta toisensa jälkeen Awolnationin Sail-kappale. Kuuntele kappale Spotifyssa!

Elävän musiikin vannoutuneena fanina täytyy todeta, että nyt on kyllä hyvät palkinnot. Ketään blogiani yhtään kauempaa lukenutta tuskin yllättää, että festarit ja keikat ovat mielestäni matkustuksen ohella parhaita asioita, joihin voi rahansa käyttää. Mikään ei voita sitä fiilistä ja energiaa, kun niin monta ihmistä on yhdessä tilassa aistimassa samaa hetkeä. Siinä on jotain hurjan hienoa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jotkut keikat jäävät vahvasti mieleen jopa vuosiksi. Ja nyt olisi jollekin onnekkaalle tosiaan haluamansa bändin Suomen keikalle tarjoilla liput. Jos itselläni olisi mahdollisuus osallistua tähän, niin himottelisi kyllä Red Hot Chili Peppersin keikka todella paljon! 

DSC_7133.jpg

DSC_7123 copy.jpg

DSC_7127.jpg

DSC_7094.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Missä pidät sun puhelinta lenkillä? Oon miettinyt että missä olis kätevin pitää niin ettei se häiritse:)

  2. paljettipanda
    13.5.2016, 15:37

    Halusin vaan tulla sanomaan että ihan mahtavaa kun sulta löytyy nyt julkisia spottarilistoja! Oon saanut sulta niin huikeita biisivinkkejä että etenkin toi ”chill”-lista lähti heti kuunteluun :))

    1. Mahtavaa! Se on mun ihan lempparilista. Tosin ei oo tullut pitkään aikaan päivitettyä mitään uutta! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *