Leppoisa lauantai

DSC_3263.jpg

Tämä on ollut hyvä viikko. Eikä oikeastaan edes minkään erityisen asian takia. Arki on ollut vain jotenkin extra-kivaa. Varmasti asiaan vaikuttaa paljon se, että viime viikko meni kuumehöyryissä sängyn pohjalla, joten siihen verrattuna jo se että on ruokahalua, on suuri edistysaskel. Tällä viikolla olen vain intoillut pienistä jutuista, kuten siitä että pystyn syömään, jaksan nousta itse sängystä ylös ja koko päivää ei tarvitse viettää sängyssä makaamalla vällyjen välissä. 

Iloa on tuonut myös keväiset ilmat. Aurinko tuntuu jo ihan lämpimältä, ja se jos jokin kääntää suupielet hymyyn. Tämä on oikeastaan ihan parasta aikaa vuodessa, kun päivä pitenee hurjaa vauhtia, lumet sulaa pikkuhiljaa ja mennään kokoajan valoa ja lämpöä kohti. Siinä missä syksy tuntuu aina tulevan yllättäen, hyökkäämällä jostain takavasemmalta ja kaapaten yhtäkkiä pimeyteen, kevään merkkejä tipahtelee yksitellen ja sen tulon huomaa paljon pidemmältä. 

Tällä viikolla oli jo niin lämmintä, että pärjäsi ulkona hetkittäin jopa ilman takkia. Aika ihanaa. Olette muuten kovasti kyselleet snäpissä vilahdelleen vaaleanpunaisen pörrökaulurin perään. Kyseessä on suomalainen vaatebrändi Onar, ja turkiksen näköinen materiaali on itseasiassa lammasta, joka on saatu lihateollisuuden sivutuotteena. Brändillä on todella hienoja vaatteita ja asusteita, joten suosittelen piipahtamaan liikkeessä erottajalla. Rakastuin kauluriin, sillä se saa minkä tahansa asun näyttämään hetkessä harkitulta ja mielenkiintoisemmalta. Olen yhdistänyt sitä nahkatakkiin, villakangastakkiin ja vihreään armytakkiin. 

Työsähköposteissa on alkanut jo näkyä hyvän kevään toivotuksia. IHANAA! 

Tänään ajattelin pitää rennon lauantain, tehdä päivällä vähän töitä ja suunnata illalla tyttöporukalla laittamaan ruokaa ja syömään ystävän luokse. Tuntuu että kaikilla on ollut niin hektistä viimeaikoina, että tällaiset illat tuntuvat ihan luksukselta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

DSC_3362.jpg

DSC_3229 copy.jpg

DSC_3272.jpg

DSC_3237.jpg

Jeans – Mango, Bag – The Kooples, Knit – H&M, Collar – Onar, Jewellery – Thomas Sabo

Pictures: Kaisa Turunen, Edit: me

Kommentit (4)
  1. Kauniita kuvia. Onko nämä talvipuutarhassa otettu? Oon itsekin menossa sinne lähiaikoina kuvaamaan ja ihmispaljous vähän jännittää. Minä viikonpäivänä/kellonaikana olitte kuvailemassa? Oliko paljon väkeä? Kävin siellä tänään pyörähtämässä ja kauhistelin sitä ruuhkan määrää mutta huomasin lähtiessä, että siellä oli juuri joku tapahtuma alkamassa. Silti vähän jänskättää.

    1. On joo, tai siinä edessä 🙂 oltiin arkena, ja keskellä päivää. Hyvin oli tilaa! Viikonloppuna aina enemmän porukkaa, joten jos mahdollista niin kannattaa mennä arkipäivänä. 

  2. Sulla on ihana blogi!! 🙂 Harmi vaan että tää lilyn blogialusta on jotenkin aina ollut mun mielestä tosi sekava (liian paljon kaikkea yhdelle sivulle ahdettuna) ja hitaasti latautuva ainakin näin puhelimella mutta se ei tietenkään ole sinun syysi 😀 Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    1. Moi Jullepulle! Ja kiitos 🙂 harmi jos alusta on sekava, hitaus tosin voi johtua netistä, sillä mulla ainakin lataa ainakin tosi nopeasti! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *