Let it rain!

Kun palaa 40 asteen helteestä kotiin, on oikeastaan aika ihana huomata, että täällä on jo aika syksyistä. Rakastan sitä, että meillä on 4 eri vuodenaikaa ja jokaisesta löytyy omat ihanat puolensa. Tällä hetkellä fiilistelen sadetta,viileitä ilmoja ja pimeneviä iltoja. Mikä sen ihanampaa, kuin istua kotona sohvalla vilttiin käpertyneenä kun sade rummuttaa ikkunoita. Aion piirtää, soittaa pianoa, lukea kirjoja ja polttaa järkyttäviä määriä kynttilöitä.Aion myös lisätä liikunnan määrää ja keskittyä hiukan enemmän taas ruoanlaittoon. Toivon mukaan tekin pääsette nauttimaan uusista resepteistä ja kotitreenivinkeistä. Ainakin tarmoa ja energiaa tuntuu riittävän kesän löhöilyn jälkeen vaikka mihin. Kaiken sisällä puuhailun lisäksi pyrin myös viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona ennen paukkupakkasia. Rakastan pitkiä kävelylenkkejä syksyisin, kun ei ole vielä lunta maassa. Syksyissä maisemissa on jotain maagista ja pienellä tihkusateella ilmassa on ihanasti happea. Tänä vuonna minulla on vihdoin myös asianmukaiset varusteet sadekeleille. En ole aikuisiällä omistanut ainuttakaan sadetakkia. Sadevaatteet on jo terminä sellainen, mikä nostattaa hiukan karvat pystyyn. Assosiaatiot heittelevät nihkeästä, kovasta, hengittämättömästä kankaasta aina niihin järkyttävän näköisiin tuulipukua muisuttaviin aikuisten kura-asuihin.

 

Nyt sain työni puolesta 2 sadetakkia tanskalaiselta RAINS- merkiltä, joka rantautuu tänä syksynä myös Suomeen. Näissä kuvissa minulla on naisellinen Curve- takki päälläni. Kun sain tämän eilen käsiini, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Miten sadetakki voi näyttää ja tuntua näin hyvältä. Naureskelimme kollegani kanssa, ettei tänä syksynä tule varmaan muita takkeja käytettyäkään. Olenkin odottanut tätä hetkeä, kun sadevaatteita aletaan tehdä hyvällä maulla. Harvoin sitä on tullut miettineeksi: ”voi kun sataisi”.

 

Nyt kannattaa tykätä RAINS Finlandin facebook-sivusta, sillä arvomme 4.10 kaikkien sivusta tykkääjien kesken vapaavalintaisen sadetakin!

Kommentit (6)
  1. Mistä nuo upeat housut on?!

    1. Ne on ostettu Virosta viime talvena :/ en valitettavasti muista kaupan nimeä!

  2. ajattelin tulla vain huikkimaan, että blogisi on ihana esteettisesti ja sisällöllisesti.
    Kirjoitusintoa sinne, lukuintoa täältä löytyy 🙂

    1. Kiitos kovasti!! <3 ihana kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *