Lihaton lokakuu: avokadopasta

Teimme tyttöjen kanssa lauantaina avokadopastaa, joka on noussut jo jonkinlaiseksi käsitteeksi. Reseptin löydät täältä.Ja olihan se nyt ihan käsittämättömän hyvää. Niin hyvää, että sunnuntaina kun painelimme ystävämme luo katsomaan elokuvaa, kävin ostamassa ainekset uuteen satsiin. Sunnuntaina se ei tosin onnistunut yhtään niin hyvin. Omia huomioita: tuorepasta ei sovi tähän yhtä hyvin kuin perinteinen. Se on liian taikinamaista. Eikä avokadoöljyllä voi korvata oliiviöljyä, vaikka luulisikin sen sopivan tuohon. Onko tämä sitten maailman terveellisin ruoka? No ei välttämättä. Halutessaan pastan voi kuitenkin korvata täysjyväpastalla, jolloin annoksesta tulee hiukan terveellisempi. Ja lihattomaan lokakuuhun tämä sopii oikein hyvin tällaiseksi herkutteluruoaksi.

Kommentit (6)
  1. Lähdin itse ja lihattomaan mukaan, ensin täysvegaanina mutta jo neljännen päivän jälkeen oli pakko ottaa maitotuotteet takaisin, kun en osannut kasviproteiinia tarpeeksi monipuolisesti käyttää. Kiinnostais kuulla sun tuntemuksia tohon, miten on proteiininsaanti sujunu? Hirveen vähän löytyy lähteitä siihen, millä tavalla urheilu ja veganismi sopii yhteen (muutakun toetamus siitä et moni urheilija tekee sitä eikä se ole mahdotonta) ja eritoten ton proteiinin suhteen!

  2. Henna-Riikka
    11.10.2013, 10:49

    koita pestoa joukkoon!!

    1. Haha, hassua kun sanoit! Juuri eilen tein tästä sellaisen pestollisen version. Laitoin myös chevreä ja kirsikkatomaatteja! Oli niiiiiiin hyvää 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *