Liikkeelle!

Tällä hetkellä herkuttelu, punaviinilasilliset, ystävät ja hedonistinen elämäntapa vetää puoleensa enemmän kuin kuntosali ja lenkkipolut. Hyvään elämään kuuluukin mielestäni paljon muutakin, kuin puhtaasti syöminen ja urheilu. Olen kuitenkin potenut ihan kamalan huonoa omaa tuntoa siitä, etten ole urheillut. Tänään Eeva Kolu kuitenkin sai mieleni rauhoittumaan toteamalla, että elämässä tulee ja menee kausia. Ja se on ihan ok. 

 

Keskityn nyt siis hoivaamaan omaa henkistä puoltani ja nauttimaan elämästä sen sijaan, että stressaan kokoajan siitä, että nyt pitäisi olla lenkkipolulla. Pahinta on nimittäin se, että ei tee jotain asiaa, mutta miettii asiaa kuitenkin jatkuvasti. Vapauttaisin tämän aivokapasiteetin mielummin johonkin muuhun.

 

Koska voin myös henkisesti parhaiten silloin, kun liikun, aion nyt pysyä aktiivisena muilla tavoilla. Teen vain sellaisia juttuja, mitkä tuntuvat hyvältä. Kävelen reippaan lenkin raikkaan kirpakassa ilmassa, puunaan kotia talvikuntoon, siivoan kaappeja ja laitan hissin käytön pannaan.

 

Jos jollain on myös itsensä motivoimisongelmia liikunnan suhteen, mutta kuitenkin ehdottomasti haluaa saada sen kipinän sinne hikilenkille, suosittelen katsomaan tämän videon.

 

Kommentit (9)
 1. En voisi paremmin ”kompata” tätä postausta ja mielipidettäsi, itsellä on samanlaiset fiilikset ja ajatukset tällä hetkellä. Ihana, kun joku bloggaaja oikeasti kirjoittaa tällaisia ajatuksia julkisesti luettavaksi! 🙂

  1. Kiitos Tuuli:) välillä tulee tällaisia kausia! Ei niistä kannata ottaa stressiä:)

 2. Täällä vähän samanlaiset fiilikset, oon aina liikkunu paljon ja säännöllisesti. Nyt tuntuu siltä että tekis mieli kääriytyä vaan viltin alle teekuppi kädessä, toisaalta taas sitten tunnen huonoa omatuntoa ku en lähde sinne salille. Tärkeintä olisi kai kuunnella itseään, jaksamistaan ja mikä juuri sillä hetkellä tuottaa hyvää oloa ja mieltä. Tykkään blogistasi hirmusesti ja kuuluu suosikkeihini!

  Mukavaa syssyä sinulle 🙂

  1. Kiitos kovasti! Välillä tekee nimenomaan hyvää ottaa vähän rennosti:) puuhailla niitä juttuja, mitkä kullakin hetkellä houkuttelee! Kunhan ei pitkäksi aikaa sohvalle jää makailemaan. Se alkaa melko nopeasti nimittäin passivoimaan ;D

   1. Ja niiin, ihanaa syksyä myös sulle!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *