Live fast. Pet dogs.

DSC_8051.jpg

Olen havainnut lähipiirissäni jo orastavaa vauvakuumeilua. Monet näyttävät samalta kuin minä ensimmäisessä kuvassa, pidellessään vauvaa sylissä. Itse en ole vauvakuumetta vielä saanut, mutta koirakuume alkaa olla jo melko vakavalaatuinen. Tätä hulluutta ei suinkaan helpottanut se, että olimme maanantaina kuuntelemassa ihanan Juulian uusia kappaleita, ja pääsin rapsuttelemaan näitä ihania rescue-koiria. 

Olen monille koirille allerginen, mutta silti en malta koskaan olla halimatta niitä. Toisaalta pieni aivastelu ja kutiavat silmät ovat pieni hinta tällaisten söpöläisten seurasta. Pelkkä kuvienkin tuijottelu saa jo hyvälle tuulelle. Jonkun tutkimuksen mukaan eläinkuvien katselu poistaa stressiä ja parantaa työtehoa ja tarkkaavaisuutta. 

En ihmettele lainkaan. Katsokaa nyt noita <3

Uusi mottoni elämään on Live fast. Pet dogs. 

DSC_8048.jpg

DSC_8047.jpg

DSC_8049.jpg

DSC_8060.jpg

Kommentit (4)
  1. Pettynyt lukija
    2.6.2017, 18:41

    Mekko tosiaan on ihana!

    Muuten nämä kuvat aiheuttavat kuitenkin lähinnä paha mieltä. Saatat ehkä pitää näitä lyttykuonoisia koiria söpöinä, kuten yllättävän moni muukin. Nämä koirat ovat usein hyvinkin sairaita johtuen kallon poikkeuksellisesta rakenteesta (kurkkaa esim. tämä aiheeseen liittyen: http://www.elainsuojelulaki.fi/sey-koiranjalostuksen-ongelmiin-on-puututtava-nykyista-tehokkaammin-lakiin-on-saatava-tiukennuksia-mutta-myos-ostajien-valveutuneisuudessa-on-toivomisen-varaa). Kuulitko tuhinaa, rohinaa, röhkimistä tai kuorsaamista silitellessäsi näitä koiria? Olet ehkä vain tietämätön asiasta ja sen vuoksi hehkutat näiden koirien söpöä ulkomuotoa suositussa blogissasi, mutta toivoisin että sekä sinä että blogisi lukijat (jos joku tämän kommentin huomaa) pohtisitte edes pienen hetken sitä, minkälaista on elää ilman normaaleita hengitysteitä vain sen vuoksi, että ihminen on päättänyt jalostaa näitä ”söpöjä” koiria omaksi ilokseen. En halua mitenkään loukata tällä kommentillani mitenkään. Blogisi on aivan ihana ja lueskelen sitä usein, mutta näistä kuvista minulle tuli paha mieli. On hienoa, että joku on nämä kyseiset yksilöt ilmeisesti jostain pelastanut, mutta kaikenlainen positiivinen kirjoittelu liittyen näihin lyttykuonoihin lisää niiden suosiota. Näitä ihan oikeasti lopetetaan parivuotiaina sen vuoksi, että ne eivät saa henkeä. Sitä ennen ollaan kokeiltu jo mm. lyhentää kitalakea ja suurentaa olemattomia sieraimia, eikä koiran hengitys ole toimenpiteistä huolimatta helpottunut. En väitä, että kaikki muutkaan koirarodut olisivat terveitä, mutta näiden lyttykuonoisten tilanne on ehdottomasti kaikkein huolestuttavin.

  2. Ihana mekko! Mistähän se on? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *