LOLLA DAY 2!

 

 

Suomeen palattua on ollut jos jonkinlaista menoa joka päivä, joten viimeisessä festaripostauksessa on kestänyt näin kauan. Viimeisenä päivänä oli heti aamusta asti sellainen kutina, että päivästä tulee ihan mieletön. Ja niinhän siitä tulikin. Lähes kaikki eniten odottamani artistit soittivat sunnuntaina, jonka takia tuli tanssittua heti kello kahdestatoista melkein aamuneljään. 

Kukaan meistä ei ollut aiemmin oikeastaan mitään elektronisen musiikin fani, mutta tuon viikonlopun aikana se kyllä muuttui. Parhaita keikkoja oli päivällä tanssittanut Klangkarusell, jota olen popittanut loopilla sen jälkeen aina kotona ollessani ja tietty Kygo. Myös Robin Schultz ja Martin Garrix saivat ihan mielettömän enrgian ja tunnelman aikaiseksi omilla keikoillaan.

Kun olimme jo lähdössä takaisin hotellille, Martina suostutteli meidät käymään katsastamassa festareiden after partyt, ja kukapa muukaan siellä oli vetämässä pientä yksityiskeikkaa, kun Martin Garrix! Yhtäkkiä viihdyimmekin siellä vielä pikkutunneille ja oli sellainen olo, ettei haluaisi viikonlopun loppuvan koskaan. Sara kokosi täällä muita festareiden kohokohtia! Tällä kokoonpanolla on pakko lähteä uudestaankin ulkomaille festareille. <3<3<3

 

 

Kuvat: Minä, Martina ja Sara

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *