LONDON

Tänään lähden Lontooseen lastenvaatemessuille töihin yhden kouluprojektin tiimoilta. Tein muutamien muiden koulussani olevien suunnittelijoiden kanssa yhteistyömalliston eräälle suomalaiselle lastenvaatebrändille viime syksynä. Nyt kun suunnitteluprosessi on saatu päätökseen, on vuorossa malliston myyminen messuilla. Mukaani lähtee kaksi koulukaveriani ja palaamme Suomeen myöhään tiistai illalla. 

Tässä alkuvuodesta on ollut jos jonkilaista hässäkkää, enkä ole oikein ehtinyt fiilistellä reissua ollenkaan. Toivon, että saan messuilta paljon käytännön kokemusta siitä, miten mallistoa myydään ulkomaisilla messuilla ja opin jotain uutta. Sen lisäksi tietysti mukavaa päästä taas Lontooseen. Sovin jo treffit lauantaiksi yhden entisen kollegan kanssa, jota on tosi kiva päästä näkemään pitkästä aikaa. 

Nyt olisikin vielä edessä pakkausurakka. Normaalisti pidän pakkauksesta. Siinä on jotain juhlavaa tulevan reissun fiilistelyä. Siihen kuuluu kovalla soitettava nopatempoinen rock musiikki, hyvä boogie ja iso peili. Jos oikein hyvin on asiat, tilanteessa on myös ystävä makutuomarina ja pullo viiniä. Sitten voi kokeilla kaikkia mahdollisia asuyhdistelmiä ja rauhassa mietiskellä, pitääkö jotain pestä tai tarviiko käydä ostamassa vielä esimerkiksi sukkahousuja. Näin viime tinkaan jätettynä se ei tosin ole yhtä mukavaa. Matkustan vain käsimatkatavaroilla ja yritän viime hetkillä optimoida asuja niin, ettei tule otettua turhia juttuja mukaan samalla kun säntäilen etsimässä passia, adapteria ja Lontoon metrokorttia. 

Saa nähdä paljon sitä ehtii puuhailla messujen ulkopuolella, mutta ainakin lauantaina on aikaa pyöriä kaupungilla. Onko teillä hyviä tärppejä Lontooseen? 

Huomenna tulossa vietnamilaisiin rulliin reseptiä. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (10)
  1. Hei! Millä kameralla kuvaat? 🙂

    1. Hei mulla on Nikonin sellanen vanha D3000 🙂

    1. Thank you! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *