Lounasvinkki

Yhtenä päivänä yritin aloittaa laukun purkamista ja hiukan perusteellisempaa kämpän siivousta. Olin ehtinyt tehdä kyseiseen puuhaan sopivan playlistin ja kipata kaikki vaatteet sängylle, kun isäni soitti ja ehdotti lounastreffejä. Jätin mielelläni kaaoksen odottamaan ja säntäsin saman tien ulos ovesta. 

 

Menimme Korjaamolle (Töölönkatu 51), koska muistelin sieltä saavan hyviä salaatteja. Matkan jälkeen kummankin teki mieli jotain raikasta. 

 

Salaatteja siellä ei enää ollut, tosin en tiedä onko koskaan ollutkaan. Ainakin vahva fiilis minulla oli siitä. Listalla oli kuitenkin muutama erilainen lounasvaihtoehto ja päädyimme kummatkin saaristolaislautaseen (16€). Kuvasta ei näy lautasen koko, mutta se oli todella iso. Kaikki lautasella oleva oli maukasta. Ainoana miinuksena oli tuo katkarapujen kuoriminen, mistä en pidä. Aina rapujuhlissakin luovutan jo ensimmäisen leivän jälkeen. 

 

Vaikka annos oli noin iso, jäi siitä kevyt olo. Voin siis suositella lämpimästi. Ulkona on myös iso terassi, jossa on kiva istuskella sään salliessa.

Kommentit (2)
  1. Viime viikonloppuna ”löysin” itsekin Korjaamon sisäpihan terassile, aivan ihana paikka aurinkoisella säällä ja jotenkin oli sellainen fiilis, että olisi ollut ulkomailla 🙂 Ja tuosta annoksesta, itse otin tapas -lautasen ja ystäväni tuon saaristolaisannoksen, jotka molemmat olivat todella isot ja monipuoliset annokset. Asun ihan Korjaamon vieressä, joten harmitti, etten ole älynnyt mennä sinne aikaisemmin, mutta ehtiihän tässä vielä 🙂

    1. Joo oli kyllä positiivinen yllätys! Pitää käydä maistamassa niitä muitakin vaihtoehtoja:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *