Lukijatapaaminen?

Tämän viikon treenihaasteessa haastoin teitä treenaamaan kaverin kanssa. Olen itse toteuttanut myös näitä haasteita ja tämän viikon treeni on kyllä oma lemppari. Löysimme tällaisen yleisurheilukentän ihan kotimme läheltä, jonne hölkkää noin 10 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla kokeilimme jotain takaporttia ja se oli onneksemme auki. Menimme pokkana sisään ja uskottelimme kentän olevan ilmainen kaikille. Toisella kerralla portissa oli kuitenkin kunnon kettinki ja kiersimme kiltisti etuovelle. Kahden solen pääsymaksu ei kuitenkaan ollut paha, joten kiltisti pulitimme sen. 

On ollut niin kivaa juosta täysiä. Siinä tulee sellaiset adrenaliinit, joita on vaikea millään muulla treenillä saavuttaa. Myös jalat ovat olleet aika hajalla näiden treenien jäljiltä, mutta vain hyvällä tavalla. On kivaa kun lihakset on vähän hellinä. Sillä tavalla tietää tehneensäkin jotain. Puhuimmekin jo, että voisi jatkaa tämän tyylisiä treenejä Eltsun kentällä. 

Parasta treenaamista on mielestäni juuri tällainen, jossa yhdistyy ulkonaolo ja hyvä seura. Ja kuinka ihanaa, että Suomessakin alkaa olla jo sopivat säät ulkotreeneihin! Pari vuotta sitten yritimme järjestää ystävien kanssa pesäpallopeliä Helsingissä. Oli kuitenkin vaikea saada vähintään kymmenen henkilön aikatauluja kohtaamaan ja lopulta idea lössähti ja meitä jäi 4 naista harmittelemaan sitä ettei peliä saatu koskaan aikaan.

Tällaiset yhteispelit ovat kuitenkin mielestäni ihan mahtava tapa urheilla, joten tästä tulikin mieleeni, olisiko teillä kiinnostusta pesikseen? On aina mukava tavata lukijoita ja mikäpä hauskempi tapa kuin ulkopeli jonain kesäiltana Helsingissä? Jos halukkaita pelaajia löytyy tarpeeksi, järjestän ehdottomasti jostain mailat ja räpylät sitä varten! En ole pelannut pesäpalloa varmaan ala-asteen jälkeen, mutta eiköhän säännöt muistu nopeasti mieleen. 

We found this workout place close to our home and been going there a lot this week. I love to exercise outdoors and it's been fun to do it together with my boyfriend. We already decided to continue to workout like this when we return to Finlans. It's been also super fun to run as fast as I can! It gives you such an amazing adrenaline rush. And it's really good exercise, my legs have been killing me. 

 

Kommentit

morning glory
Morning Glory

Jes! Mukana! :)

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Toivottavasti saadaan tarpeeksi porukkaa että saadaan peli aikaseksi :)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Olisin ehdottomasti mukana, jos ajomatka ei olisi niin pitkä! Toisaalta, olishan se aika hullun hauskaa ajaa 150km pesiksen takia! :D Oon tosiaan pelannut viimeksi lukion liikuntatunnilla, eikä se mun lempparilaji oo ikinä ollut, mutta hauskassa seurassa se voisi mennä!

Elisa Lepistö

Hahah no kieltämättä pitkä matka pesiksen takia! Mutta ehkä sulla ois jotain muutakin asiaa Helsinkiin ja sitten menisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) ja joo siis yhteishenki ja sellanen toisten tsemppaaminen on jotenkin erityisen kivaa pesiksessä! 

MirkaP (Ei varmistettu)

Voisin tulla kans :) Monta vuotta aikaa kun oon viimeks pelannut.

Elisa Lepistö

Jee! Huippua! :)

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Mullakin on monta vuotta siitä kun oon viimeksi pelannut (joskus lukiossa joku viis vuotta sitten), mutta miksei ! :D

Elisa Lepistö

Noni mahtavaa! Ollaan kaikki sitten yhtä hyviä.. Tai paskoja :D

Ape (Ei varmistettu)

Oi ihan huippu idea,pesistä tulee pelattua nykyään niin harvoin!Ehottomasti mukana, jos satun olemaan Helsingissä millon ikinä tää toteutetaankaan!:)

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Katotaan saadaanko tarpeeksi jengiä peliin! :) <3

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ihan huikea idea, mahtavaa! Hienoja kuvia, taas.

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

-Isla

Elisa Lepistö

Kiitos samoin Isla! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei why not! :D Oon pelannut viimeksi öööö ala-asteella mutta joukkuepelaaminen on aina hauskaa taidoista riippumatta.

Messissä siis!

Elisa Lepistö

Loistavaa! Ja siiis just niin, you said it: joukkuelajit on ihan parhaita, oli niissä sitten hyvä tai ei! Parasta on se fiilis kun joku lyö sen kunnarin !:D

Katja (Ei varmistettu) http://neverlandkatja.blogspot.fi/

Ehdottomasti mukana, mikäli ajankohta sopii ja satun olemaan Helsingissä muutenkin. Pesis on superkiva laji, mutta on aina haastavaa saada pelit kasaan, kun siihen ei tosiaan pari tyyppiä ja pallo riitä. :) Toivottavasti järjestyy tämä! :)

Elisa Lepistö

Ihanaa! Ja siis sanopa muuta :) kyllä alkaa kohta olla porukka kasassa! 

Bebe (Ei varmistettu)

Ehdottomasti pesis kiinnostaa. Monta vuotta on pitänyt lähipiirin kanssa järjestää pesiksen peluuta ja ruokaa, mutta aina se jää.. En tiedä kestääkö jalat miten hyvin juoksemista, mutta sitten vaikka pikakävelyä ;) ellei kyseessä ole joku totisempikin peli. Leikkimieliseen yhteispeliin aina valmis! :)

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Ja siis ei todellakaan mikään totinen peli kyseessä, vaan sellasta hauskaa ajanvietettä ja vähän hikoiluakin samalla :) 

Kati. (Ei varmistettu)

Toihan on tosi hyvä idea! Ehdottomasti mukana jos aikataulu sallii. :)

Elisa Lepistö

Jeee!! Mahtavaa:)

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Miten olinkaan missannu tän postauksen! Siis kuin hauska idea, ehdottomasti mukana :) Onhan tuosta viimeisimmistä pesispeleistä vierähtänyt jo aiiika kauan...

Elisa Lepistö

JEEE! Ja niin tuntuu onneksi muillakin olevan! :) Kyllä me tästä varmaan peli saadaan pystyyn :)

Hanna v (Ei varmistettu)

Mäkin mukana!!

Kommentoi