Lukijatapaaminen?

eltsu.jpg

Tämän viikon treenihaasteessa haastoin teitä treenaamaan kaverin kanssa. Olen itse toteuttanut myös näitä haasteita ja tämän viikon treeni on kyllä oma lemppari. Löysimme tällaisen yleisurheilukentän ihan kotimme läheltä, jonne hölkkää noin 10 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla kokeilimme jotain takaporttia ja se oli onneksemme auki. Menimme pokkana sisään ja uskottelimme kentän olevan ilmainen kaikille. Toisella kerralla portissa oli kuitenkin kunnon kettinki ja kiersimme kiltisti etuovelle. Kahden solen pääsymaksu ei kuitenkaan ollut paha, joten kiltisti pulitimme sen. 

On ollut niin kivaa juosta täysiä. Siinä tulee sellaiset adrenaliinit, joita on vaikea millään muulla treenillä saavuttaa. Myös jalat ovat olleet aika hajalla näiden treenien jäljiltä, mutta vain hyvällä tavalla. On kivaa kun lihakset on vähän hellinä. Sillä tavalla tietää tehneensäkin jotain. Puhuimmekin jo, että voisi jatkaa tämän tyylisiä treenejä Eltsun kentällä. 

Parasta treenaamista on mielestäni juuri tällainen, jossa yhdistyy ulkonaolo ja hyvä seura. Ja kuinka ihanaa, että Suomessakin alkaa olla jo sopivat säät ulkotreeneihin! Pari vuotta sitten yritimme järjestää ystävien kanssa pesäpallopeliä Helsingissä. Oli kuitenkin vaikea saada vähintään kymmenen henkilön aikatauluja kohtaamaan ja lopulta idea lössähti ja meitä jäi 4 naista harmittelemaan sitä ettei peliä saatu koskaan aikaan.

Tällaiset yhteispelit ovat kuitenkin mielestäni ihan mahtava tapa urheilla, joten tästä tulikin mieleeni, olisiko teillä kiinnostusta pesikseen? On aina mukava tavata lukijoita ja mikäpä hauskempi tapa kuin ulkopeli jonain kesäiltana Helsingissä? Jos halukkaita pelaajia löytyy tarpeeksi, järjestän ehdottomasti jostain mailat ja räpylät sitä varten! En ole pelannut pesäpalloa varmaan ala-asteen jälkeen, mutta eiköhän säännöt muistu nopeasti mieleen. 

We found this workout place close to our home and been going there a lot this week. I love to exercise outdoors and it’s been fun to do it together with my boyfriend. We already decided to continue to workout like this when we return to Finlans. It’s been also super fun to run as fast as I can! It gives you such an amazing adrenaline rush. And it’s really good exercise, my legs have been killing me. 

eltsu1.jpg

eltsu2.jpg

 

Kommentit (23)
  1. Mäkin mukana!!

  2. Eveliina Pyykönen
    17.4.2016, 06:10

    Miten olinkaan missannu tän postauksen! Siis kuin hauska idea, ehdottomasti mukana 🙂 Onhan tuosta viimeisimmistä pesispeleistä vierähtänyt jo aiiika kauan…

    1. JEEE! Ja niin tuntuu onneksi muillakin olevan! 🙂 Kyllä me tästä varmaan peli saadaan pystyyn 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *