Luonnonmukaista ihonhoitoa

En tiedä kovinkaan paljon ihonhoidosta, mutta eräs lukija pyysi minua aiheesta kirjoittamaan. Paljon urheilevana ihoni on kärsinyt aina jonkin verran epäpuhtauksista. Olen kokeillut todella monia toista kalliimpia kasvojenpuhdistusaineita ja mikään ei ole ollut iholleni erityisen hyvä. Kuulin siskoltani, että minun kannattaisi kokeilla iltaisin avokadoöljyä, johon olen sekoittanut muutaman tipan laventelia. Olenkin nyt muutaman kuukauden aikana joka ilta tällaisen laittanut yöksi. Vaikka monet ovat sitä mieltä, että ihon kannattaa antaa hengittää yöllä, minun pintakuivaan ihooni tämä öinen öljykombo on todella auttanut.

Rakastan luontaistuotekauppoja ja voisin viettää niissä vaikka kuinka paljon aikaa tutkien kaikkia eri purkkeja. Myyjä suositteli minulle myös tällaista luomusaippuaa, jolla hän kertoi itse pesevänsä kasvonsa päivittäin. Saippua on ollut ihan superhyvää. Vaikka käytän vain kevyesti meikkiä päivittäin, useimmista puhdistusaineista jää sellainen rasvainen olo kasvoihin. Tämä pesee ne putipuhtaiksi. Ja hintakin oli vain pari euroa. Aion jatkossakin ostaa tätä samaa saippuaa.

Onko teillä joitain hyviä vinkkejä luonnonmukaiseen ihonhoitoon?

Kommentit

livetochmaria (Ei varmistettu)

Täytyykin kokeilla tuota komboa! Minulla on aika sekaiho ja paljon epäpuhtauksia ja olen käynyt kalliissa hoidoissa ja ostellut jos jonkinmoista purnukkaa ja purkkia. Viime keväänä aloin kuitenkin voidella ihoni iltaisin kookosöljyllä puhdistuksen jälkeen ja nyt se on superhyvä, ei mitään ongelmia, ja ihoni voi tosi hyvin :) suosittelen kokeilemaan. Eli neitsytkookosöljyä, sillä samalla kun voi paistaa kanat, tehdä raakasuklaat ja ihonkin se pitää kunnossa :)

Elisa (Ei varmistettu)

Pitääpä pistää korvan taakse tuo neitsytkookosöljy. Olen kuullut siitä paljon hyvää! :)

Sara (Ei varmistettu)

Mä laitan yöksi myös aina aprikoosinsiemenöljyä kasvoille. Varsinkin talvella pintakuivan ihon pelastus! :) Muuten luomukosmetiikasta Madaran tuotteet on itselläni noussut suosikiksi. Ei ole kertaakaan tarvinnut pettyä kun on kokeillut jotain uutta tuotetta. Kysymys vielä tuosta saippuasta, että lähteekö sillä hyvin silmämeikitkin (kevyt ripsari) ilman suurempaa hinkkausta? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Lähtee todella helposti! Minulla on ennen ollut sellaisia Biothermin ihnopuhdistus-pumppupulloja, jotka tuntuu vaan levittävän ripsivärin silmänympärille. Tämä tosiaan puhdistaa kaiken ja iholle jää sellainen superpuhdas fiilis! Ja siis selvennykseksi: tämä ei ole mikään yhteistyökumppanini vaikka näin hehkutan :D Se on vain yksinkertaisen hyvä tuote.

Anonymous (Ei varmistettu)

Teen aina muutaman kerran viikossa naamion johon tulee hunajaa ja oliiviöljyä. Annan sen sitten olla naamalla 10-15 min ja sen jälkeen vielä paksu rasvakerros yöksi, tulee ihanan pehmeä! Jos haluaa kuoria, niin laitan vähän sokeria hunajan sekaan :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi ihanan kuuloista! Pitää kokeilla, kun kerran tarvikkeetkin löytyy omasta kaapista :) Tuollaiset luonnolliset keinot on aina parhaita!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mistä löysit tuon öljyn? näyttää kuin se olisi tarkoitettu juuri ihonhoitoon, kun yleensä avokado öljyä myydään lähinnä ruoanlaittoon ja pullotkin ovat sellaisia. tiedätkö voiko niitäkin käytää iholle eli onko samaa tavaraa?

Elisa (Ei varmistettu)

Hei, ostin sen luontaistuotekaupasta. Uskoisin, että useammista löytyy avokadoöljyä. Ja siis nimenomaan ihonhoitotarkoitukseen. En tosin tiedä, onko niillä edes mitään eroa sen ruokiin laitettavan kanssa :D

Aurora (Ei varmistettu)

Kärsin vaikeasta aknesta, aloin karpata ja pestä ihoni manteliöljyllä ja kosteuttaa sitä kookosöljyllä = ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvä.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei kiva kuulla! Tuota kookosöljyä on nyt muutama eri tyyppi suositellut, ehkäpä pitää itsekin kokeilla :)

Ella (Ei varmistettu)

Kuulostaa näin kosmetologin näkökulmasta aika hurjalta tuo Aloe Vera saippuan muodossa kasvojen pesuun. Saippuat kun tahtoo yleensä olla vähän kuivattavia. Aloe Vera muuten on kyllä tosi hyvää iholle voiteiden, geelien yms. muodossa, mutta toisille saattaa aiheuttaa tosi voimakkaitakin reaktioita.

Elisa (Ei varmistettu)

Kyllä se munkin mielestä kuulosti :D mutta hyvin on toiminut ainakin minulla. Ja kun tuota öljyä laittaa aina perään, niin ei ehdi kuivahtamaankaan.

Anonymous (Ei varmistettu)

Helokkiöjy on loistavaa tavaraa! Pari kertaa illassa yötä vasten iholle, omalta naamalta on kadonneet epäpuhtaudet ja iho näyttää elinvoimaiselta :) Muuten kasvojenpuhdistuksessa suosikiksi on tällä hetkellä noussut Madaran puhdistusvaahto ja kasvovesi. Ei kuivata!

Elisa (Ei varmistettu)

Hei joku toinenkin tuolla suositteli Madaraa :) Pitää ehkä kokeilla sitäkin! Kiitos vinkeistä :)

Kirsikka (Ei varmistettu)

Mulla lähti vielä pari vuotta sitten kasvoista ja varsinki lantion alueelta iho laattoina irti ja ärtynyttä pikkunäppyä oli joka paikassa, sitten jätin ihorasvat pois ja ostin Stockalta ruoanlaittoon tarkoitetun manteliöljyn, nykyään naamakin pysyy kasassa eikä näppyjä tuu :) ja miehen päänahka kuivuu talvella, niin siihenki öljyä on tullut laitettua hyvin tuloksin. Mantelit ja niiden E-vitamiini tekee sisäisestikin hyvää :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ilmeisesti nää eri öljyt on nyt kova sana! Kookos- manteli ja avokadoöljyt :)

Kommentoi