Luonnonmukaista ihonhoitoa

En tiedä kovinkaan paljon ihonhoidosta, mutta eräs lukija pyysi minua aiheesta kirjoittamaan. Paljon urheilevana ihoni on kärsinyt aina jonkin verran epäpuhtauksista. Olen kokeillut todella monia toista kalliimpia kasvojenpuhdistusaineita ja mikään ei ole ollut iholleni erityisen hyvä. Kuulin siskoltani, että minun kannattaisi kokeilla iltaisin avokadoöljyä, johon olen sekoittanut muutaman tipan laventelia. Olenkin nyt muutaman kuukauden aikana joka ilta tällaisen laittanut yöksi. Vaikka monet ovat sitä mieltä, että ihon kannattaa antaa hengittää yöllä, minun pintakuivaan ihooni tämä öinen öljykombo on todella auttanut.

Rakastan luontaistuotekauppoja ja voisin viettää niissä vaikka kuinka paljon aikaa tutkien kaikkia eri purkkeja. Myyjä suositteli minulle myös tällaista luomusaippuaa, jolla hän kertoi itse pesevänsä kasvonsa päivittäin. Saippua on ollut ihan superhyvää. Vaikka käytän vain kevyesti meikkiä päivittäin, useimmista puhdistusaineista jää sellainen rasvainen olo kasvoihin. Tämä pesee ne putipuhtaiksi. Ja hintakin oli vain pari euroa. Aion jatkossakin ostaa tätä samaa saippuaa.

Onko teillä joitain hyviä vinkkejä luonnonmukaiseen ihonhoitoon?

Kommentit (16)
  1. Mulla lähti vielä pari vuotta sitten kasvoista ja varsinki lantion alueelta iho laattoina irti ja ärtynyttä pikkunäppyä oli joka paikassa, sitten jätin ihorasvat pois ja ostin Stockalta ruoanlaittoon tarkoitetun manteliöljyn, nykyään naamakin pysyy kasassa eikä näppyjä tuu 🙂 ja miehen päänahka kuivuu talvella, niin siihenki öljyä on tullut laitettua hyvin tuloksin. Mantelit ja niiden E-vitamiini tekee sisäisestikin hyvää 🙂

    1. Ilmeisesti nää eri öljyt on nyt kova sana! Kookos- manteli ja avokadoöljyt 🙂

  2. Helokkiöjy on loistavaa tavaraa! Pari kertaa illassa yötä vasten iholle, omalta naamalta on kadonneet epäpuhtaudet ja iho näyttää elinvoimaiselta 🙂 Muuten kasvojenpuhdistuksessa suosikiksi on tällä hetkellä noussut Madaran puhdistusvaahto ja kasvovesi. Ei kuivata!

    1. Hei joku toinenkin tuolla suositteli Madaraa 🙂 Pitää ehkä kokeilla sitäkin! Kiitos vinkeistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *