Maaginen Huacachina

Emme ole hirveästi ehtineet tosiaan reissaamaan Perun sisällä poikaystävän työkiireiden takia. Huacachinan aavikko oli kuitenkin yksi paikka, jonne oli pakko päästä. Onneksemme bussimatka Limasta kesti vain 4,5 tuntia ja se taittui todella kivasti sellaisella kunnon luksusbussilla, jossa pääsi ihan makuuasentoon penkissä. Pitkä bussimatka osoittautui muutenkin ihan loistavaksi juttutuokioksi, kun kuuntelimme alkuun yhdessä yhden podcastin. Niistä herää usein paljon ajatuksia, joita on kiva yhdessä käydä läpi. Matka meni kuin siivillä, kun olimme niin syventyneitä keskusteluun. 

Bussi pysähtyi Icassa, joka on lähin kunnon kaupunki Huacachinaan mennessä. Olimme ottaneet sieltä hotellin yhdeksi yöksi. Kävimme vain nopeasti viemässä tavarat hotellille ja tilasimme taksin Huacachinaan. Matka maksoi vain muutaman dollarin, eikä kestänyt kauaa. Huacachinassa oli muutamia ravintoloita ja turistikojuja. Monet tulivat tarjoamaan snowboarding-kokemusta tai mönkijäajelua dyyneillä. Halusimme kuitenkin olla kahden, joten lähdimme talsimaan dyyneille ilman mitään päämäärää.

Kun parin dyynin huipulle jaksoi kiivetä, alkoi näkymät olla aivan satumaiset. En ole koskaan ollut missän vastaavassa paikassa. Hiekka oli puuterin pehmeää ja sitä oli silmänkantamattomiin. Istuimme hiekalla niin kauan, että aurinko alkoi laskea. 

Huacachina is a desert with an oasis near the town Ica. We took a bus there from Lima, and stayed for one night. Bus ride took 4,5 hours and was actually surpirisngly comfortable. When we got to Ica, we just dropped our stuff to the hotel and headed straight to the sand dunes. The desert was one the coolest places I've ever visited. 

Kommentit

Eveliina (Ei varmistettu) Http://eveliinaeleonora.blogspot.fi

Siis ihan mielettömiä kuvia vau! Kylmät väreet menee! <3

Elisa Lepistö

Oli kyllä ihan uskomaton paikka! Silloin tuntui ettei se näytä miltään kamerassa, mutta nyt kun jälkikäteen katselee kuvia niin voi jukra, onhan de aika pysäyttävä paikka.

Mia K.
Voi taivas

Utopistisen mystinen aavikko ♡

Tiesikkö, että yleensä hiekkojen/dyynien alla sijaitsee todella ihmeellisiä asioita. Erään kertoman mukaan juuri niiden alla on valtavia ns timantti-, ja jalokiviesiintymiä! ☆

Elisa Lepistö

En tiennyt! No ei ihme että oli jotenkin erityisen maaginen olo siellä. ;) ties minkälaisen timanttikasan päällä kävelin.

Susanna P
Susanna Plane

Nää sun postaukset aiheuttaa kyllä sellaista reissukuumetta, että!! Ihan mielettömiä kuvia :)

Elisa Lepistö

Kiitos Susanna! :)

Ajatuksen kanssa

Vauuuu! Aivan maagisen hienon näköinen paikka, ja erityisesti tuo ensimmäinen kuva on UPEA!

Elisa Lepistö

Kiitos Mariialina! Oli kyllä ihan hullun siisti paikka :)

Kommentoi