Maaginen Huacachina

dyynit.jpg

Emme ole hirveästi ehtineet tosiaan reissaamaan Perun sisällä poikaystävän työkiireiden takia. Huacachinan aavikko oli kuitenkin yksi paikka, jonne oli pakko päästä. Onneksemme bussimatka Limasta kesti vain 4,5 tuntia ja se taittui todella kivasti sellaisella kunnon luksusbussilla, jossa pääsi ihan makuuasentoon penkissä. Pitkä bussimatka osoittautui muutenkin ihan loistavaksi juttutuokioksi, kun kuuntelimme alkuun yhdessä yhden podcastin. Niistä herää usein paljon ajatuksia, joita on kiva yhdessä käydä läpi. Matka meni kuin siivillä, kun olimme niin syventyneitä keskusteluun. 

Bussi pysähtyi Icassa, joka on lähin kunnon kaupunki Huacachinaan mennessä. Olimme ottaneet sieltä hotellin yhdeksi yöksi. Kävimme vain nopeasti viemässä tavarat hotellille ja tilasimme taksin Huacachinaan. Matka maksoi vain muutaman dollarin, eikä kestänyt kauaa. Huacachinassa oli muutamia ravintoloita ja turistikojuja. Monet tulivat tarjoamaan snowboarding-kokemusta tai mönkijäajelua dyyneillä. Halusimme kuitenkin olla kahden, joten lähdimme talsimaan dyyneille ilman mitään päämäärää.

Kun parin dyynin huipulle jaksoi kiivetä, alkoi näkymät olla aivan satumaiset. En ole koskaan ollut missän vastaavassa paikassa. Hiekka oli puuterin pehmeää ja sitä oli silmänkantamattomiin. Istuimme hiekalla niin kauan, että aurinko alkoi laskea. 

Huacachina is a desert with an oasis near the town Ica. We took a bus there from Lima, and stayed for one night. Bus ride took 4,5 hours and was actually surpirisngly comfortable. When we got to Ica, we just dropped our stuff to the hotel and headed straight to the sand dunes. The desert was one the coolest places I’ve ever visited. 

DSC_4767.jpg

DSC_4893.jpg

DSC_4897.jpg

DSC_4923.jpg

DSC_4969.jpg

DSC_5169.jpg

DSC_5164.jpg

DSC_5108.jpg

DSC_5462.jpg

Kommentit (8)
  1. Vauuuu! Aivan maagisen hienon näköinen paikka, ja erityisesti tuo ensimmäinen kuva on UPEA!

    1. Kiitos Mariialina! Oli kyllä ihan hullun siisti paikka 🙂

  2. Nää sun postaukset aiheuttaa kyllä sellaista reissukuumetta, että!! Ihan mielettömiä kuvia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *