MADRID!

Terkkuja sateisesta Madridista! 

Ensivaikutelma kaupungista on todella hyvä. Tulimme eilen iltapäivällä, joten kamalasti ei olla vielä ehditty pyöriä. Asumme ystäväni italialaisen kaverin, Martinan luona, joka opiskelee täällä. Asunto on aivan ihana ja ihan mahtavalla alueella nimeltä Malasaña. Pikkuruisia katuja, suloisia ravintoloita, paljon ihmisiä, mutta vähän turisteja. Toinen ystäväni, joka asui viime vuonna täällä, vinkkaili kivoista vintage-kaupoista, jotka sattuvat olemaan ihan kulman takana. Odotan innolla, että pääsen penkomaan niitä! Tänään olemme menossa tällaiselle ”international lunchille”, johon on tulossa eri maista ihmisiä ja kaikkien on tarkoitus tuoda jotain oman maan ruokaa mukana. Saa nähdä mitä me keksimme! 

Eilisen aikana ei oikein muuta ehditty, kuin illallinen ja muutamat drinksut. Nyt lähdemme etsimään jotain aamiaispaikkaa ja sen jälkeen kannustamaan Martinaa maaliviivalle. Hän juoksee tänään elämänsä ensimmäisen puolimaratonin. 

Kommentit (2)
  1. Madrit on kyllä ihana kaupunki! Heitin sulle blogihaasteen, käyppäs kurkkaamassa 🙂 http://punainenorvokki.blogspot.fi

  2. Ihanaa lomaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *