MAHTAVA MAANANTAI

Viime syksynä minulla oli tapana pitää maanantaisin aina sellainen hemmotteluilta. Maanantai saattaa olla nimittäin hiukan vaikeampi päivä jos viikonloppuna on tullut valvottua. Sen takia se kaipaa mielestäni jotain kivoja rutiineita, minkä avulla alkava viikko lähtee käyntiin iloisissa merkeissä. 

Vaikka viikonloppu meni todella rauhallisissa merkeissä, tuntui uuden viikon aloitus aamulla jotenkin kankealta. Päätin jo aamusta pitää taas pitkästä aikaa tällaisen hemmotteluillan. Sain jo ajatuksesta hirmu määrän voimaa ja siivosin, kävin kävelyllä, kaupassa ja treenasin. Kun tiesi, että illalla odottaa pieni hemmottelu, jaksoi tihkusateessa tallustella paljon paremmin.

Tuntuu, että tosi pienillä asioilla sai tänään nostettua omia onnellisuusleveleitä: hyvällä treenillä, pienellä ulkoilulla, lämpimillä ulkovaatteilla, herkullisella kanasalaatilla, kynttilöiden valolla, kasvonaamiolla, tuoksulyhdyllä, lasillisella punkkua, ja Sinkkuelämää maratonilla. Mieltä lämmitti myös yli viikko sitten ystävältäni saadut kukat, jotka on edelleen ihan voimissaan. Iris-punkku oli ensimmäistä kertaa kokeilussa ja se oli ihanan marjaisaa ja maukasta. Sopi loistavasti tällaiseen hemmotteluiltaan. 

Otan ehdottomasti tämän maanantairituaalin takaisin! Suosittelen muitakin varaamaan yhden illan viikosta ihan vain itselleen. Se voi hyvin olla jokin muu päivä. Joku kaipaa rankan työviikon jälkeen perjantaina pientä omaa aikaa ja silloin voi myös kaunistautua viikonlopun rientoja varten. Toiselle taas paras päivä on keskellä viikkoa, arjesta irrottautuen. 

Kommentit

mermeri (Ei varmistettu)

Mulle soittaminen/musiikki ylipäänsä on paras tapa rentoutua. Maanantai-illoiksi oonkin varannut käyttööni ison tilan,jossa voin viettää pari tuntia ihan vaan itekseni, tai siis huiluni kanssa :) Erityisesti näin syksyisin kannattaa munkin mielestä vaalia semmosia juttuja jotka antaa energiaa ja hyvää mieltä. Ja vaikka onkin niin, että liikunta piristää jne, niin musta kannattaa miettiä mikä on kaikista aidoimmin itselle se hyvää oloa tuova asia ja huolehtia että sille on tarpeeksi aikaa (liikkumisen lisäksi tottakai) :)

Kaikille energistä syksyä <3

Elisa (Ei varmistettu)

Oot ihan oikeassa! Musiikki on kyllä itsellenikin sellainen henkireikä <3 auttaa kummasti tän piemyden keskellä :)

Katja (Ei varmistettu)

Hemmotteluilta on ihana rituaali, yksi ilta tekee jo tosi paljon koko viikon fiilikselle. Minulla oli viime lauantaina kokonainen hemmottelupäivä, söin pitkään aamiaista, katsoin kolme tanssielokuvaa ja näin ystäviä. Hyvä alku marraskuulle! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oiiiii, kuulostaa ihan TÄYDELLISELTÄ lauantailta! Tanssielokuvat on ihan parhaita ;)

emma (Ei varmistettu)

Mullakin oli niin kiva maanantai, sillä ensinnäkin se on mulla vapaapäivä koulusta eikä sattunut nyt töitäkään olemaan... Sellainen pehmeä aloitus viikolle! Määkin siivosin oikein kunnolla, sitten kävin kaupassa ja tein hyvää ruokaa kun mies tuli pitkän päivän jälkeen koulusta, hetken sulattelun jälkeen treenasin ja venyttelin, sitten ytytin kynttilöitä, tein banaanijäätelöä ja kattelin itsekseni Suomen kauneinta kotia ja sen jälkeen yhdessä katsottiin Criminal Mindsia, joka on molempien suosikki ja yhteinen tapa rentoutua :) Joo ei ehkä mikään tuottoisin päivä, mutta uskon siihen, että ihmisen pitää elää itselleen 8nyt vielä kun voi), sellaista elämää joka tekee onnelliseksi! Eiköhän sitä ehdi opiskeluajan jälkeen sitten olemaan töissä, heräämään aikaisin ja elämään mahdollisille lapsille ihan tarpeeksi :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella hyvältä! Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa :) Välillä pitää vähän hellitellä itseään!

amanda (Ei varmistettu)

Oi ihan mahtavan näkönen salaatti !!! Saisko tänne reseptiä? <3

Elisa (Ei varmistettu)

http://mycosmo.fi/article/startlivingyourbestlife/maailman-paras-kanasal... tuossa on resepti ja kastikkeena oli turkkilaista jogurttia joka oli maustettu valkosipulilla ja suolalla :)

kaisa (Ei varmistettu)

mistä toi ihana kulho on missä on kynttilät?:)

Elisa (Ei varmistettu)

se on mun isovanhempien vanha, joten en osaa sanoa mistä se on alunperin :)

katjuska (Ei varmistettu)

kiva postaus. Muita lempiviinejäsi?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kun pidit! Mä oon tosi huono muistamaan viinien nimiä! Muistan vaan pullon :D Mutta ainakin valkkareista Kung Fu Girl toimii aina ja punkusta Plan B! :)

Mama (Ei varmistettu)

Laitatko kanasalaatin reseptin tulemaan, näyttää hyvältä!

Elisa (Ei varmistettu)
Emilia (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta maanantailta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oli kyllä varsin mukava viikon aloitus :)

Karo (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta. Minulla on ollut pitkä tauko lenkkeilystä ja sateiset illat ovat vaikeuttaneet lenkille lähtöä entisestään. Kun kirjoitit käyneesi lenkille tihkusateessa, annoit jotenkin minullekin inspiraatiota lähteä (näin vähän se vaatii). Joten eilen kävin juoksemassa ja se oli ihanaa! Kiitos sulle inspiraatiosta ja hyvää viikon jatkoa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla! <333 KIvaa viikon jatkoa myös sulle!

Kommentoi