MAHTAVA MAANANTAI

Viime syksynä minulla oli tapana pitää maanantaisin aina sellainen hemmotteluilta. Maanantai saattaa olla nimittäin hiukan vaikeampi päivä jos viikonloppuna on tullut valvottua. Sen takia se kaipaa mielestäni jotain kivoja rutiineita, minkä avulla alkava viikko lähtee käyntiin iloisissa merkeissä. 

Vaikka viikonloppu meni todella rauhallisissa merkeissä, tuntui uuden viikon aloitus aamulla jotenkin kankealta. Päätin jo aamusta pitää taas pitkästä aikaa tällaisen hemmotteluillan. Sain jo ajatuksesta hirmu määrän voimaa ja siivosin, kävin kävelyllä, kaupassa ja treenasin. Kun tiesi, että illalla odottaa pieni hemmottelu, jaksoi tihkusateessa tallustella paljon paremmin.

Tuntuu, että tosi pienillä asioilla sai tänään nostettua omia onnellisuusleveleitä: hyvällä treenillä, pienellä ulkoilulla, lämpimillä ulkovaatteilla, herkullisella kanasalaatilla, kynttilöiden valolla, kasvonaamiolla, tuoksulyhdyllä, lasillisella punkkua, ja Sinkkuelämää maratonilla. Mieltä lämmitti myös yli viikko sitten ystävältäni saadut kukat, jotka on edelleen ihan voimissaan. Iris-punkku oli ensimmäistä kertaa kokeilussa ja se oli ihanan marjaisaa ja maukasta. Sopi loistavasti tällaiseen hemmotteluiltaan. 

Otan ehdottomasti tämän maanantairituaalin takaisin! Suosittelen muitakin varaamaan yhden illan viikosta ihan vain itselleen. Se voi hyvin olla jokin muu päivä. Joku kaipaa rankan työviikon jälkeen perjantaina pientä omaa aikaa ja silloin voi myös kaunistautua viikonlopun rientoja varten. Toiselle taas paras päivä on keskellä viikkoa, arjesta irrottautuen. 

Kommentit (18)
  1. Kiitos tästä postauksesta. Minulla on ollut pitkä tauko lenkkeilystä ja sateiset illat ovat vaikeuttaneet lenkille lähtöä entisestään. Kun kirjoitit käyneesi lenkille tihkusateessa, annoit jotenkin minullekin inspiraatiota lähteä (näin vähän se vaatii). Joten eilen kävin juoksemassa ja se oli ihanaa! Kiitos sulle inspiraatiosta ja hyvää viikon jatkoa! 🙂

    1. Ihana kuulla! <333 KIvaa viikon jatkoa myös sulle!

  2. Kuulostaa ihanalta maanantailta 🙂

    1. Oli kyllä varsin mukava viikon aloitus 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *