Maitakea laihdutuksen tueksi

Rakastan tehdä erilaisia kokeiluja oman hyvinvointini parantamiseksi. Kokeiltavan arvoisia asioita on aiemmin ollut erilaiset urheilumuodot, meditaatioharjoitukset/mindfullness ja esimerkiksi superfoodit. En halua rajoittaa ruokavaliotani mihinkään tiettyyn kategoriaan, esimerkiksi raakaruokaan/ karppaukseen/ gluteenittomaan, vaan yritän tuoda erilaisia elementtejä oman ruokavalioni tueksi.

 

Sen takia olin todella innostunut kokeilemaan Four Sigma Foodsin tuotteita. Lääkinnälliset sienet ja yrtit ovat kiehtoneet minua aiemminkin, mutta nyt tuntuu että ne on täällä länsimaissakin erityisen ajankohtaisia. Sain muutamia tuotteita kokeiltavaksi ja ensimmäisenä esittelen teille Maitaken. Sitä myydään teepusseja muistuttavissa Instant- paketeissa, joista on helppo sekoittaa itselleen juoma. Maitake sopii hyvin laihdutuksen tueksi, koska se tasoittaa verensokeria. Minulla on verensokerin kanssa välillä sellaista vuoristoratakyytiä, että tämä sopii oikein hyvin iltapäiväjuomaksi. Sekoitin Maitaken kuumaan veteen ja maku oli oikein hyvä. Tuli mieleen joku sushiravintoloissa tarjottava tee.  Lisää Maitakesta täällä.Four Sigma Foodsista vielä sen verran, että se on suomalainen yritys, joka perustuu siihen ajatukseen, että bakteerikanta ja hormonitasapaino ovat tärkeimmät avaimet kehon hyvinvointiin. Lääkennälliset sienet ja yritit tukevat juuri näitä toimintoja.

 

Onko teillä kokemuksia tällaisista tuotteista?

 

Sain kokeiltavaksi myös muutamaa muuta tuotetta, joista kirjoitan myöhemmin lisää. Toiveena olisi saada iho-ongelmat kuriin Princess blendillä. Kuulemma hormonaaliset näpyt voi parantua nopeastikin sillä. Kirjoitan sitten, miten on toiminut.  

Kommentit (4)
  1. ah, mä rakastan noita four sigmafoodsin pusseja! Oon ihan koukussa niihin, töissä lähinnä niitä tulee juotua ja kun lähtee reissuu niin aina löytyy pari pussia mukana. Lempparit on ehottomasti chaga ja corpyceps (joka toimii hyvänä boostina ennen treenii! )

  2. Kuulostaa aika hyvältä, innolla ootan sun kokemuksia tosta Princess blendistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *