Matkakuumeilua

Minusta matkustelun ympärille liittyy paljon mukavia asioita. Matkoilla kokee aina niin paljon uusia hienoja asioita, että pidän yleensä matkapäiväkirjaa. Silloin niihin fiiliksiin voi palata kerta toisensa jälkeen. Kaikki pienet hauskat yksityiskohdatkin jää eri tavalla mieleen kun ne on kirjoittanut ylös. Yhtä lailla ennen matkaa on luvassa kaikkea mukavaa, kuten esimerkiksi matkareitin suunnitteleminen ja Bucket-listojen tekeminen eri paikkoihin. Tällä kertaa ajattelin panostaa myös pakkaamiseen hyvissä ajoin. Olen niin pitkään reissussa, että pitää miettiä tarkkaan, mitä ottaa mukaan. Normaalisti olen todella huono pakkaamaan laukkua. Survon yleensä viimeisenä iltana laukun täyteen kaikkia mahdollisia puhtaana olevia vaatteita ja sitten suurin osa jää käyttämättä.

 

Nyt en halua pakata mitään turhaa, mutta toisaalta en halua ostella mitään vain sen takia, etten sattunut ottamaan jotain mukaan. Vietän ensimmäiset 3,5 viikkoa Jenkeissä, joten sieltäkin varmaan tarttuu jotain mukaan. Sen jälkeen matkaan vielä kuukaudeksi Meksikoon, joten sinne pitää taas olla hiukan erilaista vaatetusta. Käänsin melkein koko vaatekaapin läpi ja tulin siihen tulokseen, että kannattaa ottaa vain sellaisia vaatteita, joista saa yhdisteltyä todella erilaisia asuja. Tavallisia toppeja & t-paitoja, sekä muutamat shortsit ja hameet. 

 

Totesin myös tässä erilaisia vaateyhdistelmiä kokeillessani, että pakkaaminen voi oikeastaan olla todella hauskaa. Silloin kun sen aloittaa tarpeeksi ajoissa ja miettii sen osana matkan suunnittelua. ”Missäköhän asussa haluaisin mennä viinitilalle käymään? Tai istuskella rannalla auringonlaskua tuijotellen?” Heti pääsee siihen reissufiilikseen!:)

 

Jos muuten jollain on vinkata edullisista majoituksista Losissa tai San Diegossa, olen todella kiitollinen kaikista vinkeistä! Ollaan katsottu Motelleja sun muita, mutta olisi kiva tietää vähän, missä päin kannattaa yöpyä.

Kommentit (23)
  1. Moikka! San Diegossa suosittelen tosi lämpimästi sellasta hostellia kun USA Hostels San Diego. Aivan mahtava ja rento hostelli jossa varmasti tapaa muita reissaajia ja tutustuu uusiin ihmisiin 🙂 Sijanniltaan ihan lyömätön, keskellä Gaslight districtiä ja helposti pääsee julkisillakin biitsille. Vietettiin siellä vaihtokavereiden kanssa ihan superhauska pidennetty viikonloppu viime syksynä. Kivaa reissua sulle!:)

  2. Sun suunnitelmat kuulostaa ihan mahtavilta! 🙂 Nauti meidän muidenkin puolesta 😉 Pakko vielä kysyä, että mistä olet hankkinut viimeisen kuvan aurinkolasit?

    1. Kiitos, I will!:) Ne on Nycistä Urban Outfittersiltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *