Matkustaja

DSC_8882.jpg

Istun tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä ja odotan ensimmäistä lentoani. Jostain ihmeen syystä, olen ajatellut että Moskovan kautta New Yorkiin lentäminen on hyvä idea. Tällä hetkellä vähän ihmettelen järjenjuoksuani, sillä kyseiset lennot eivät olleet edes kovin halvat. Olen itsekin sanonut, ettei lennoissa kannata säästää silloin kun matka-aika tuplaantuu ja säästöä tulee vain vähän. 

Pidän kuitenkin lentämisestä ja matustamisesta yleensäkin. En vain siitä uusissa maista vierailusta vaan nimenomaan siitä matkanteko-osuudesta. Parasta se on mielestäni yksin. Oli kyseessä sitten junassa, bussissa, laivassa tai lentokoneessa matkustaminen, on ihana istua omien ajatustensa kanssa ja tuijotella ulos ikkunasta. Pitkien matkojen lennoilla pääsen myös ihanasti irti arjesta, kun voi hyvällä omalla tunnolla tuijotella vaikka kokonaisen tuotantokauden jotain sarjaa tai monta elokuvaa putkeen. 

Nyt taidan käydä hakemassa vielä kupin (sikahintaista) kahvia ja latailla bookbeatista kesken olevan Aki Hintsan kirjan puhelimelle ennen kuin boarding alkaa. Palataan New Yorkista!

Kuvat eivät nyt varsinaisesti millään tavalla liity aiheeseen, mutta tässäpä on asu tältä viikolta. Ostin tuon takin Madridista ja olen malttamattomana odotellut tarpeeksi lämpimiä kelejä sen pitämiseen. Ne ei valitettavasti olleet vielä. Ehkäpä Nycissä on jo vähän lämpimämpää!

DSC_8819.jpg

DSC_8869.jpg

DSC_8829.jpg

DSC_8789.jpg

DSC_8890.jpg

DSC_8792.jpg

DSC_8758.jpg

DSC_8811.jpg

DSC_8754.jpg

Jeans – Gina Tricot, Jacket – Zara, Bag – The Kooples, Knit – Samuji, Watch – Daniel Wellington, Shoes – Puma

Pictures: Sara Vanninen/edit: me

Kommentit (1)
  1. Ihanaa, kun jokin muukin nauttii yksin matkustamisesta. Yksin lentäessä, bussissa istuessa, junassa matkustaessa on joku oma taikansa. Viime talven reppureissamisesta mieleen painuvin matka oli 5h bussimatka Malesiassa. Koko viiden tunnin ajan kuuntelin suomalaista musiikkia ja katselin ulos ikkunasta. Aika tuntui lentävän, vaikkei bussilla matkustaminen kyseisessä maassa ollutkaan parhainta luksusta. Siinä 5kk reissaamisen jälkeisessä koti-ikävässä ja silti reissaamisen innossa oli ihanaa selvitellä ajatuksia, ja jotenkin toivoi perille päästyä, että se matka olisi jatkunut vielä pidempään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *