MENOVINKKI TÄLLE PÄIVÄLLE

Kävimme eilen grillailemassa siskoni perheen luona juhlien siskoni syntymäpäiviä ja minun valmistumistani. Kävi ihan uskomattoman hyvä tuuri säiden kanssa. Vaikka ehdimme kastua matkalla ja lahjakin oli läpimärkä meidän saapuessamme sinne, tuli aurinko lopulta esiin juuri kun aloimme grillaamaan ja pääsimme syömäänkin ulkona. Sellainen tämä kesä onkin oikeastaan ollut. Ikinä ei tiedä milloin helle tai sadekuuro yllättää. Pukeutuminen on vaikeaa, mutta kun vihdoin saa ottaa pitkähihaisen pois, osaa sitä arvostaa ihan eri tavalla. 

Ja koska nyt näyttäisi aurinko hemmottelevan meitä, ajattelin vinkata kivasta tapahtumasta. Tänään on nimittäin luvassa taas Kallio Block partyt. Jos päivän suunnitelmat ovat vielä epäselviä, suosittelen suuntaamaan sinne. Näitähän on järjestetty jo viisi vuotta, mutta nyt vasta olen menossa ensimmäistä kertaa. Täällä lisätietoa tapahtumasta. 

”Jo viidennen kerran järjestettävä Kallio Block Party muuntaa Kurvin alueen kaupunkilaisten omaksi juhla-alueeksi lauantaina 1.8. Muun muassa musiikkia ja katutaidetta esittelevä kaupunkifestivaali luo vaihtoehtoisen todellisuuden ja visioi miltä yksi Helsingin vilkkaimmin liikennöidyistä alueista näyttäisi ilman moottoriliikennettä.

Aiempien vuosien tapaan tapahtuman avausesiintyjä edustaa Kallio-henkeä pidemmällä perspektiivillä. Tapahtuman avaa juuri 60-vuotisjuhliaan viettänyt punk-legenda Pelle Miljoona. Tänä vuonna Hämeentien ympäristöön pystytetään jopa seitsemän ulkolavaa, ja sisätiloissa ohjelmaa tarjoavat mm. Wanha Mestari ja Bar Bronco. Näiden lisäksi bileisiin liitty myös monipuolinen katuohjelma, sisältäen mm. tanssia ja sirkusta. Klo 22 alkaen bileet jatkuvat Suvilahdessa virallisilla KBP2015-jatkoilla.” 

 

Paita – Kenzo

Mekko – Lainassa ystävältä

Sormus – The Silver Elements

Kommentit (2)
  1. Ihana asu! 🙂 Onko tuo Kenzo paitasi mitä kokoa? Olen tilaamassa omaani ja en osaa päättää minkä koon tilaisin. Veikkaan että olen suunnillen saman kokoinen kuin sinä.

    1. Heips! Mulla on M, kun tykkään että yläosat on hiukan väljiä. Yleensä ostan M ja L yläosia muutenkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *