Mental Health Monday: Isoista unelmista

Olen useaan otteeseen kertonut täällä motivaatiotarinoista, joita meidän TFW:n salilla jaetaan aina ennen jokaista treeniä. Jotkut saattavat pitää näitä turhana höpötyksenä, mutta itselleni ne näyttelevät todella suurta roolia. Ei vain treenin onnistumisen kannalta, vaan ne ovat muokanneet pikku hiljaa koko omaa tapaa katsella elämää. 

Muistan kun jonkin aikaa sitten seisoimme alkurivissä ja kuuntelimme Peten motivaatiotarinaa. Pete, eli Petri Rasanen on yksi salin perustajista ja toimii myös valmentajana. Hän kertoi haluavansa tehdä oman talk shown. Muistan kuinka silloin tämä unelma tuntui mielestäni ihan järkyttävän isolta. Sellaiselta, että eihän tuollaista voi sanoa edes ääneen. Samalla tajusin, kuinka paljon rajoitteita minulla on omassa mielessäni. Miten niin ei muka voi?!

31df2e512ae2c2a18dbabd9d31d61056.jpg

Pete ei siinä vaiheessa tiennyt vielä lainkaan, kuinka tämä asia tulisi toteutumaan, mutta hän oli kuitenkin valmis rohkeasti puhumaan siitä. Ja eipä mennyt aikaakaan, kun hän oli löytänyt projektilleen aisaparikseen poikaystäväni joka lähti hoitamaan prokkiksen kuvauspuolta. Pian asiat alkoivat loksahdella paikoilleen ja talk showta alettiin ihan oikeasti kuvaamaan. 

Olen seurannut tätä kulisseista ja ollut ihan hurjan ylpeä kummastakin. Samalla omat mielen rajoitteet ovat rikkoutuneet, sillä olen nähnyt kuinka mikään ei ole mahdotonta. Se jättiläismäisenkin iso unelma tai tavoite voi olla lähempänä toteutumista kuin osaa ajatellakaan, kun vain uskaltaa avata suunsa. Kahdeksan jaksoa on nyt purkitettu ja ensimmäinen tuli eilen ulos. 

Ensimmäisessä jaksossa on vieraana Johannes Hatsolo Hattunen, joka on myös yksi salin omistajista. Jokainen jakso kertoo omanlaisensa tarinan eri alojen menestyjistä. Yhteinen tekijä on se, että kaikki heistä ovat onnisuneet tekemään omasta intohimostaan ammatin. Itselleni tällaiset tarinat toimivat bensana omassa elämässä ja antavat voimia tavoitella myös niitä omia unelmia. 

Mitäköhän hurjia unelmia osaisi itselleen kehitellä ensi vuotta varten?

Kommentit (2)
  1. Woltin perustaja Miki Kuusi sanoi mahtavasti yhdessä haastattelussa, että hän on aikaisemmin katsonut paljon saavuttaneita ihmisiä ylöspäin, mutta sitten kun on itse päässyt tekeen vastaavia asioita, niin on huomannut, että ei ne nyt niin erikoisia juttuja ollutkaan (vapaa suomennos). Itse olen huomannut saman hieman pienemmässä mittakaavassa.

    Eli toisin sanoen parempi vaan unelmoida isosti, koska ne unelmat on täysin mahdollista saavuttaa. 🙂

    Lukusuosituksena muuten Taivas+Helvetti-kirjasarja, jos tykkäät fiilistellä motivaatiotarinoita. Näistä saa hyvin boostia omien unelmien tavoitteluun.

    1. Allekirjoitan täysin! Ja toi on tosi hyvä kirjasarja, oon monia niistä lukenut! 🙂 Ihan hurjasti saa kyllä tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *