Meri-ilmaa ja haalariongelmia

Suuntasin keskiviikkona heti herättyäni kauppatorille, josta lähti Elloksen järjestämä lounasveneily. Hyvää seuraa, kevyttä kesäruokaa, jäätelöbaari ja aurinko porottamassa taivaalla. Enpä keksi heti parempaa tapaa lounastaa. 

Elloksen syksyn mallistoa.

Ohi seilaava ihana purvene. 

Ihanan iso alkupala. Lohta, juustoa, parsaa, retiisiä ja krutonkeja, love it!

Kaisa <3

Pääruoka jatkoi samaa teemaa: kalaa ja kasviksia. Voisin syödä tällaista ruokaa joka päivä.

Jälkkäriksi jädeä kannella. 

Viimeisessä kuvassa näkyykin haalariasu, jossa viiletin koko keskiviikon. En ollut ajatellut asiaa kovin pitkälle kun aamulla lähdin kotoota, sillä en saanut selässä ollutta vetoketjua itse vedettyä kiinni. Pulma realisoitui vasta istuessani toimistolla yksin, kun aloin pohtia, miten hoidan vessakäynnit. Mietin siinä kaikkea erilaisista kädenjatke virityksistä siihen, että menen kolkuttelemaan vieressä olevien toimistojen oviin ja pyytää niiltä apua :D

Lopulta kuitenkin sain itseni venytettyä sellaiseen solmuun, että riisuminen ja pukeminen onnistui ilman apureita. Jatkossa taidan kuitenkin pohtia hiukan, ennen kuin lähden haalari päällä yhtään mihinkään. Nyt pitää tehdä kovalla tahdilla hommia, sillä huomenna olisi vuorossa taas päivä merellä. Olemme olleet ystäväni purjeveneellä nyt monta vuotta putkeen, ja se on yleensä ollut yksi kesän ikimuistoisimmista päivistä. 

Ihanaa viikonloppua! 

Kommentit

Kesä kuivaa, minkä kusihätä kastelee :)

#protip

Kommentoi