Meri-ilmaa ja haalariongelmia

DSC_8660.jpg

Suuntasin keskiviikkona heti herättyäni kauppatorille, josta lähti Elloksen järjestämä lounasveneily. Hyvää seuraa, kevyttä kesäruokaa, jäätelöbaari ja aurinko porottamassa taivaalla. Enpä keksi heti parempaa tapaa lounastaa. 

Elloksen syksyn mallistoa.

DSC_8663.jpg

Ohi seilaava ihana purvene. 

DSC_8682.jpg

Ihanan iso alkupala. Lohta, juustoa, parsaa, retiisiä ja krutonkeja, love it!

DSC_8688.jpg

Kaisa <3

DSC_8692.jpg

Pääruoka jatkoi samaa teemaa: kalaa ja kasviksia. Voisin syödä tällaista ruokaa joka päivä.

DSC_8694.jpg

Jälkkäriksi jädeä kannella. 

DSC_8705.jpg

Viimeisessä kuvassa näkyykin haalariasu, jossa viiletin koko keskiviikon. En ollut ajatellut asiaa kovin pitkälle kun aamulla lähdin kotoota, sillä en saanut selässä ollutta vetoketjua itse vedettyä kiinni. Pulma realisoitui vasta istuessani toimistolla yksin, kun aloin pohtia, miten hoidan vessakäynnit. Mietin siinä kaikkea erilaisista kädenjatke virityksistä siihen, että menen kolkuttelemaan vieressä olevien toimistojen oviin ja pyytää niiltä apua 😀

Lopulta kuitenkin sain itseni venytettyä sellaiseen solmuun, että riisuminen ja pukeminen onnistui ilman apureita. Jatkossa taidan kuitenkin pohtia hiukan, ennen kuin lähden haalari päällä yhtään mihinkään. Nyt pitää tehdä kovalla tahdilla hommia, sillä huomenna olisi vuorossa taas päivä merellä. Olemme olleet ystäväni purjeveneellä nyt monta vuotta putkeen, ja se on yleensä ollut yksi kesän ikimuistoisimmista päivistä. 

Ihanaa viikonloppua! 

Kommentit (1)
  1. Faijahommia
    17.6.2017, 06:34

    Kesä kuivaa, minkä kusihätä kastelee 🙂

    #protip

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *