Mihin aikakauteen menisit? Missä kävisit? Kenet tapaisit?

DSC_8676.jpg

Istuimme viimeisenä iltana Sveitsissä pitkän ruokapöydän ympärillä illallisella, kun yksi oppaista aloitti hauskan ”pelin”. Mielestäni tämä toimii hyvin niin uusien tuttavuuksien, kuin vanhojenkin kavereiden kanssa. Pelin ideana on se, että henkilöllä on kokoajan tiedossaan kaikki tieto, mitä tälläkin hetkellä. Hänellä on kaikki kokemukset ja ymmärrys jotka hän saa mukaansa.

Ensimmäisellä kierroksella kysymyksenä oli, mihin aikakauteen tai tilanteeseen kukin matkaisi, jos olisi mahdollista mennä menneeseen tai tulevaan, mutta aikamatkustus olisi mahdolista vain yhden kerran. Eli henkilö jatkaisi elämäänsä siitä pisteestä lähtien. Jotkut halusivat riskillä mennä tulevaisuuteen, toiset taas tiesivät tismalleen, millä vuosikymmenellä olisivat halunneet elää ja jotkut eivät olisi liikkuneet mihinkään. 

DSC_8669.jpg

Toisella kierroksella oli mahdollista mennä jälleen kerran mihin tahansa, mutta vain tunniksi. Sen jälkeen palaisi takaisin tähän aikaan. Tässä vaiheessa jotkut olisivat käyneet tappamassa Hitlerin, toiset katsomassa ensi viikon lottonumerot, ja jotkut kurkkimassa parin kymmenen vuoden päähän tulevaisuuteen. Osa siksi, että voisi varastaa hyviä bisnesideoita, osa siksi että haluaisi tietää että kaikki menee hyvin. 

Kolmannessa vaiheessa sai tavata kenet tahansa, elävän tai kuolleen ihmisen. Vastaukset vaihtelivat Donald Trumpista, Kurt Cobainiin, kuolleisiin läheisiin ja Jeesukseen. Tämä opetti paljon myös sellaisista ihmisistä, kenet tunsi jo etukäteen melko hyvin ja toisaalta on loistava tapa tutustua uusiin tyyppeihin. Sopii hyvin vaikka juhannusillan aktiviteetiksi grillailujen lomassa tai saunan jälkeisille laiturihengailuille viinilasi kourassa. 

DSC_8696.jpg

Kuvat ovat viime viikon Sveitsin reissulta, mutta sopivat usvaisen tunnelman ansiosta myös juhannukseen. Rakastan juhannusöitä siitä huolimatta, onko ne vietetty mökillä tai keskustassa. Siinä on joku tietty taikansa. Tällä kertaa juhlimme juhannusta vähän erilaisessa ympäristössä Nycissä. Meinataan kuitenkin meidän Suomi-jengillä kunnioittaa perinteitä ainakin hiukan, vaikka illan on tarkoitus päättyä 80-luvun rap & roller derby bileisiin.

Ihanaa Juhannusta tyypit! <3

DSC_8615.jpg

Pictures of me: Johanna Piispa

Kommentit (1)
  1. Hauskaa Juhannusta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *