Miksei enää ole..

DSC_2526.jpg

… Pieniä kioskeja, josta sai ostettua irtokarkkia tyyliin ”omppupalloja markalla”?

… Javan kahvilaa ja niiden salaatteja? En ole tähän päivään mennessä löytänyt mistään yhtä hyvää salaattia. 

… Spice Girlsiä? En ole päässyt lähemmäksi minkään bändin oikeaa fanitusta. Oli valokuva-albumit ja kaikki. Ja itsehän olin tietty Mel C. 

… Oopperaa (yökerhoa) ja sen legendaarista terassia? 

… JYRKIÄ? Sitä katsottiin aina videokasetti valmiina nauhurissa, jos sattuisi tulemaan joku hyvä musiikkivideo minkä halusi nauhalle. 

… Suosikkia? Bees & Honey luettiin aina heti ensimmäisenä ja mietittiin, et Dear Eki, onx normaalia ku oon 146cm/50kg?

… Vanhaa kunnon Meseä? Sydän pomppasi aina, kun huomasi että ihastus kirjautui sisään ja sitten jännättiin ihan hulluna, että aloittaako se juttelun.

… Bumtsibumia? Ihan paras lauantai-illan viihdeohjelmista. 

… Kirjekavereita joita ei ollut ikinä nähnyt? Muutenkin kirjeet ovat maailman siistein asia! Miksei niitä enää lähetetä?

Näitä muun muassa pohdin tänään aamulla, kun katsoin Netflixiä ja söin Acai-bowliani ja mietin että kumpaakaan ei ollut olemassa omassa maailmassani vielä viitisen vuotta sitten. Välillä on hauska muistella menneitä, mutta niihin aikoihin ei kannata jäädä kiinni. Aika kultaa muistot ja jossain vaiheessa tulee illuusio siitä, että ennen kaikki oli paremmin.

Tämä viikko on ollut muutenkin täynnä vanhojen aikojen muisteloita, kun kävin läpi vanhoja kuvia CD-levyiltä ja muistelimme menneitä yläaste- & lukioaikaisen poikaystävän kanssa. Tuntuu hassulta että on jo niin vanha, että voi viitata johonkin joka on tapahtunut kymmenen vuotta sitten, eikä kyseessä ole lapsuus. 

Mitä asioita teillä on ikävä menneisyydestä? 

DSC_2530.jpg

DSC_2528.jpg

 

Kommentit (12)
 1. Outi Karita
  24.6.2016, 19:55

  Hih, mä itseasiassa kirjoitan joskus ystäville kirjeitä ja kortteja, sellaisille joita harvoin näen. Se on kivaa 🙂
  Mä just joku aika mietein kans kuinka kivaa oli ostaa karkkia kioskilta, tota markalla ja tota….
  Kun pidettiin miehen kanssa yhteiset kolmekymppiset pari vuotta sitten niin meillä oli ”slämäri”, sellainen vihko jossa oli joka aukeamalla joku kysymys, yläasteella kiersi luokassa ja nyt aikuisina meidän juhlissa pöydässä. Niin ja etusivulle laitettiin oma nimi jonka perään joku merkki, jota käytettiin vastausten perässä 😀

  1. SLÄMY!!! Vitsi miten hauskoja ne oli! Taitaa olla edelleen jotain tallella. Luokan top 5 tytöt ja pojat :DD

 2. Voi, just pari päivää sitten muistelin kaiholla kirjastoja joskus 10-20 vuotta sitten… Silloin pystyi lähikirjastosta lainaamaan vaikka kokonaisen kirjasarjan kaikki osat. Nykyään valikoima on kaikkialla olemattoman pieni ja tiettyjä kirjoja saa metsästää sieltä ja täältä.

  1. Ahhhh, kirjastot! Tosiaan, valikoimat on tosiaan muuttuneet. Silti, maailman paras asia! 🙂 pienenä kirjastopäivä oli paras päivä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *