Mitä syödä kun ei tunnu olevan aikaa tehdä terveellistä ruokaa?

Minulla olisi paljon ihan järkeviäkin postauksia mielessä, mutta konetta ei ole vieläkään. Joten tällainen pikainen ruokapostaus taas tällä kertaa.

Muuton keskellä on vaikea syödä terveellisesti. Tai oikeastaan aina, kun se arki poikkeaa jotenkin omista rutiineista. Onko muilla sama ongelma?

Olen tosiaan touhunnut päivät pitkät melkein taukoamatta, ja yhtäkkiä nälkä yllättää ja ruokaa pitää saada nopeasti. Kauppa ei ole edes kovin lähellä, joten jouduin yksi päivä turvautumaan huoltoaseman antimiin. Onnekseni kotonani oli mozzarellapaketti, ja miniluumutomaatteja. Löysin parmankinkkupaketin ja kurkun huoltoasemalta, ja väsäsin nopean salaatin.

Tämä on mielestäni hyvä ruoka, kun ei ole aikaa kypsentää mitään.

 Ei tarvitse kuin leikata kurkku ja tomaatti ja asetella kaikki lautaselle. Kastikkeeksi laitoin tummaa balsamicoa, johon olen muuten jäänyt riippuvaiseksi 😀 Mielestäni melkoisen paljon parempi vaihtoehto, kuin huoltoaseman hodari. Ja yhtä pienellä vaivalla!  Olen myös kirjaillut ylös syömisiäni, kun joku oli kysellyt päivittäistä kalorimäärää. Suoraan sanottuna minulla ei ole aavistustakaan paljon syön keskimäärin kaloreita päivässä. Onkin mielenkiintoista nähdä, mikä tulokseksi tulee. Teen siitä postauksen tässä lähipäivinä. Jos jollain ei ole mitään hajua, kuinka paljon tulisi syödä, täältä löytyy hyvin tietoa kalorimääristä, ja ravintoarvoista. Voit syöttää kaikki syömäsi tuonne, ja kone kertoo oletko syönyt oikeassa suhteessa esimerkiksi hiilihydraatteja sekä rasvaa. Voit myöskin katsoa päivittäisen kalorintarpeesi. Minun ikäinen ja kokoinen nainen tarvitsee sivuston mukaan 1713 kaloria päivässä, jos ei harrasta päivän aikana liikuntaa.  

Monet kun on toivonut lisää kuvia, niin minut löytää myös instagramista nimellä elmerii. Seurailen myös lukijoitani mielelläni 🙂 näkee kivasti millaista porukkaa siellä ruudun toisella puolella on!

Mutta nyt ihanaa perjantaita kaikille! Enää muutama tunti pitää jaksaa, kunnes pääsee viikonlopun viettoon!

Kommentit (15)
  1. Palasinpas vilkaisemaan tännekin 😀 Juu siis ihan tää kulutus, että makaat sohvalla ja hengität. Se on noiden kaikenmoisten laskurien mukaan monta sataa ylempänä mitä se on oikeasti. Mittaamalla sykemittarilla on kulutus huomattavasti pienempi. Eipä sekään oikeasti luotettavaa tulosta anna. Siitähän sen tietää kuinka paljon syö lihomatta ja kuinka paljon syö niin, että lihoaa. Siitä on helppo (jos vaan jaksaa nähdä vaivan) saada tietää optimikalorit ihan itselle. Jos paino nousee, on plussilla. Jos paino laskee, on miinuksilla. Jos se pysyy samassa, syö optimimäärän.

  2. Kai noikin voi heitellä vähän ihmisen mukaan? Meinaan joku voi olla samanpainoisena tosi eri kunnossa kuin joku toinen. En kyllä tiedä asiasta yhtään, tää oli vaan mutua. Ps. Ei mitään 😉 aina saa kommentoida!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *