Mitä tapahtuu pyörityksen jälkeen?

DSC_7539.jpg

Leiriimme kuuluu kolme kertaa viikossa pidettävät videoanalyysit, joissa kokoonnumme suuren pöydän ääreen katsomaan videoita viimeisien päivien surffeista. Minusta ei ole ollut vielä yhtään videota, mutta jo muiden klippejä katsoessa oppii hurjan paljon. Alkaa nähdä niitä virheitä ja syitä siihen, miksi joku on kaatunut tai minkä takia aalto onkin karannut alta. Odotan innolla sitä, että näen omatkin virheeni videolta. Kun kuuntelin teoriaa esimerkiksi laudalle noususta, mietin ettei minulla ole oikeastaan mitään hajua miten teen sen itse. Se on jossain niin syvällä lihasmuistissa, että se tulee luonnostaan.

Ensimmäisen videosession aikana todistimme myös pari pahaa wipe outia, ja parasta oli tyyppien nauravat naamat niiden jälkeen. Aloin miettiä itseäni pahan pesukonekäsittelyn jälkeen ja totesin että oma ilmeeni on varmaan jotain ihan muuta. Veikkaan että videolla näkyisi joku pakokauhuinen ja pelokas tyyppi silmät sirillään ja hengitys paniiniksta katkonaisena. Opas kuitenkin sanoi videota katsoessa, että juuri tällaista surffauksen tulisikin olla. Vaikka kaatuisi pahasti, täytyy osata pitää hauskaa. 

Totesin, että pelolle on tosiaan turha antaa liikaa tilaa. Aivan kuten täälläkin aina paasaan, moni asia on vain suhtautumiskysymys. Tänään aamulla kun kaaduin pahasti aallolta ja huomasin, että toinen vielä isompi tulee heti perään, mietin tätä ja heti olo helpotti. Monesti parasta on olla panikoimatta, pysyä rentona ja hengitellä tasaisesti. Kuulin pääni sisällä lauseen, joka sanotaan usein lapselle joka esimerkiksi kaatuu ja hakee vanhemmiltaan katseella varmistusta siitä että täytyykö tästä nyt huolestua? Iloisella äänen painolla ”ei haittaaa!” soi pääni sisällä, alkoi naurattaa ja valmistauduin uuteen pyöritykseen. 

Tätä sanaparia tulee varmaan toisteltua useampaan otteeseen surffin ulkopuolellakin. Ei niillä pettymyksillä tai epäonnistumisilla ole niin merkitystä, vaan sillä mitä tapahtuu sen jälkeen. Sain aamulla pahimman aaltorökityksen jälkeen nimittäin elämäni parhaan aallon, ja totesin että jos olisin panikoinut ja pelon takia lähtenyt rantaan, ei sitä olisi tullut koskaan koettua. Samalla sain varmuutta lisää ja totesin, että kaikesta kyllä selviää. Niin aalloissa kuin ihan kuivallakin maalla. 

DSC_7577 copy.jpg

DSC_7521-2.jpg

Shorts – Borrowed from Sara, Shoes – Vans, Bikini top – Halla x Halla, Sunglasses – Max Mara (borrowed)

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (4)
 1. Onko Sara muokannut nämä kuvat? Burn brushin käyttö muistuttaa hänen tyyliään. Sinä sen sijaan olet minusta ollut tässä yleensä luonnollisemman lookin kannalta (esim. säärilihas harvoin erottuu edestä otetussa kuvassa).

  1. Toi on muuten aivan priceless toi vikan kuvan puolikas tissi 😀

   1. Mitä täällä tapahtuu?:D mikä on burn brush?? Ihan itse olen muokannut. Ja vartaloa en kyllä muokkaa koskaan 😀

 2. JokiJohanna
  9.11.2017, 18:18

  Juuri niin joskus tapahtuu kömmähdyksiä ja kompastumisia, mutta kun niistä on selvitty voi tapahtua ihan mitä vain, tulla vaikka mitä parhaimpia kokemuksia, ei pidä jäädä ainakaan liian pitkäksi aikaa maahan makaamaan ja märehtimään, mutta ei siinä pahaa oo jos joskus näinkin käy 🙂

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *