MOTIVAATIOMAANANTAI

Ajattelin aloittaa tällaisen motivaatiomaanantain blogissa. Tiedän kokemuksesta, kuinka vaikeaa on välillä päästä maanantaina liikkeelle, mikäli viikonloppu on mennyt valvoessa ja laiskotellessa. Kuitenkin lähes aina, liikkuminen auttaa juuri tähän vetämättömään oloon. Sen takia ajattelinkin nyt maanantaisin julkaista jonkun motivoivan lauseen/kuvia/ajatuksen/vinkin, jonka voimalla voisi päästä liikkeelle. 

Ensimmäinen motivaatiovinkki: madalla kynnystä!

Älä siis mieti, että pitäisi tehdä puolentoistatunnin rääkkitreeni jos se ei tunnu innostavalta ajatukselta. Laita treenikamat päälle, hyvää musiikkia soimaan ja päätä, että lämmittelet vain kroppaa 5 minuuttia. Hyppele musiikin tahtiin, tee pari perusliikettä, muutama haarahyppy, tai ihan mitä tahansa, joka saa sykkeen kohoamaan. Sen jälkeen voi olla, että mieli tekee jatkaa treeniä. Jos ei, ei sekään haittaa. Sait ainakin itsesi hetkeksi ylös ja sykkeen nousemaan. 

Kokeile vaikka näitä biisejä:

RIVA (restart the game) - Klingande, Broken Back

Emergency - Icona Pop

I Know There's Gonna Be (Good Times) - Jamie XX, Young Thug

Ain't Nobody (Loves Me Better) - Felix Jaehn, Jasmine Thompson

 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Thanks for the tips! As usual I'm impressed how hard working you are <3
xx Rena
www.dressedwithsoul.com

Anni (Ei varmistettu)

Näitä tämmösiä postauksia olen toivonut! Sulla on niin motivoivan pirtsakoita kuvia! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei haluaisitko tehdä taas sellasen urheiluvaate-vertailupostauksen? :) Teit sillon jutun urheilurintsikoista mutta tämän postauksen kuvista tuli mieleen muut urheiluvaatteet.
Itse käyn salilla kolmisen kertaa viikossa ja etsin usein urheiluvaatteita. Monesti kuitenkin mietin että kannattaako housuista tai urheilutopista maksaa 50€.

http://elisabubble.blogspot.co.at/

Tit (Ei varmistettu)

Laita taas ohjeita terveellisiin herkkuruokiin. Ohjeesi on ollut ihan parhaita!:)

Kommentoi