MOTIVAATIOMAANANTAI

Ajattelin aloittaa tällaisen motivaatiomaanantain blogissa. Tiedän kokemuksesta, kuinka vaikeaa on välillä päästä maanantaina liikkeelle, mikäli viikonloppu on mennyt valvoessa ja laiskotellessa. Kuitenkin lähes aina, liikkuminen auttaa juuri tähän vetämättömään oloon. Sen takia ajattelinkin nyt maanantaisin julkaista jonkun motivoivan lauseen/kuvia/ajatuksen/vinkin, jonka voimalla voisi päästä liikkeelle. 

Ensimmäinen motivaatiovinkki: madalla kynnystä!

Älä siis mieti, että pitäisi tehdä puolentoistatunnin rääkkitreeni jos se ei tunnu innostavalta ajatukselta. Laita treenikamat päälle, hyvää musiikkia soimaan ja päätä, että lämmittelet vain kroppaa 5 minuuttia. Hyppele musiikin tahtiin, tee pari perusliikettä, muutama haarahyppy, tai ihan mitä tahansa, joka saa sykkeen kohoamaan. Sen jälkeen voi olla, että mieli tekee jatkaa treeniä. Jos ei, ei sekään haittaa. Sait ainakin itsesi hetkeksi ylös ja sykkeen nousemaan. 

Kokeile vaikka näitä biisejä:

RIVA (restart the game) – Klingande, Broken Back

Emergency – Icona Pop

I Know There’s Gonna Be (Good Times) – Jamie XX, Young Thug

Ain’t Nobody (Loves Me Better) – Felix Jaehn, Jasmine Thompson

 

Kommentit (4)
  1. Laita taas ohjeita terveellisiin herkkuruokiin. Ohjeesi on ollut ihan parhaita!:)

  2. Hei haluaisitko tehdä taas sellasen urheiluvaate-vertailupostauksen? 🙂 Teit sillon jutun urheilurintsikoista mutta tämän postauksen kuvista tuli mieleen muut urheiluvaatteet.
    Itse käyn salilla kolmisen kertaa viikossa ja etsin usein urheiluvaatteita. Monesti kuitenkin mietin että kannattaako housuista tai urheilutopista maksaa 50€.

    http://elisabubble.blogspot.co.at/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *