Motivaatiopulaa ja pyöräilyä

Hei toverit! Nyt olisi aika kirjoitella ensimmäinen postaus täällä Fitfashionin puolella. Oli pieniä teknisiä vaikeuksia tuossa ensin, kun olin onnistunut poistamaan sisäänkirjautumisnapin(!). Nyt kuitenkin kaikki kunnossa ja pikkuhiljaa opin käyttämään tätä.

 

Ja niinkuin osa olikin jo huomannut, valitettavasti videot eivät siirtyneet vanhasta blogista, mutta kaikki muut jutut löytyvät täältä kommenteineen. Bloglovinissa ja Blogilistassa blogia seuraavien ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä, sain osoitteen vaihdettua sinne. EDIT:Ja Bloggerin kautta voi ilmeisesti edelleen lukea. 
Tykkään itse lukea Bloglovinin kautta blogeja. Se nostaa aina suosituimpia juttuja etusivulle ja sitä kautta löytää itsekin mielenkiintoisia postauksia ja blogeja. Tuosta oikeasta yläreunasta löytyy kumpaankin seuraa-napit.

 

 

Eilen kaivoin pyörän kellarista ja lähdin kesän ensimmäiselle pyöräretkelle. Pyörin vaan tässä lähistöllä, kävin postissa, kirjastossa, kukkatorilla ja ruokakaupassa. Vietän näköjään tällaista eläkeläisen elämää. Ilma oli mitä ihanin ja jotenkin sen varjolla en taaskaan mennyt salille. Nautiskelin välipalaa parvekkeella, luin kirjoja ja leikin että on jo hellekelit.

 

 

Olen nyt liikkunut lähiaikoina todella huonosti ja keksinyt toinen toistaan parempia tekosyitä siihen. Pesin jopa eilen ikkunat mielummin, kuin hikoilin salilla. Uskon, että mitä harvemmin liikkuu,sitä vaikeampaa siihen lähteminen on. Silloin taas kun on hyvä draivi urheilussa, ei malttaisi olla salilta pois yhtäkään päivää. Minusta tuntuu myös, että mitä rennompi aikataulu minulla on, sitä vähemmän saan aikaiseksi. Liika vapaa-aika passivoi. Onko kukaan muu huomannut tätä?

 

Uskon, että kiirellisessä päivässä tulee urheiltua, koska sitä salille lähtöä ei edes ehdi kyseenalaistamaan. Jos tiedän, että työt alkavat kello kaksitoista, täytyy salille lähteä heti aamupalan jälkeen. Ei siinä ala pohtimaan, että pitäisikö kuitenkin pestä ensin koneellinen pyykkiä. Jokin ratkaisu minun pitää keksiä nyt kesälomani ajaksi, muuten minusta kuoriutuu vielä pieni sohvaperuna. Tai no, ainakin rantaperuna.

 

Illalla söin karkkia ja suklaata ja vakuuttelin itselleni, että "huomenna mä alotan".

 

Tänään päätinkin sitten into pinkeänä pyöräillä toiselle bussipysäkille työmatkallani, koska normaalisti joudun vaihtamaan bussia ja matka-aika kestää pahimmillaan 1,5 h. Vaikka maasto oli huomattavasti mäkisempi, kuin olin kuvitellut ja olin tehnyt pienen virhearvioinnin pukeutumisen suhteen, oli pyöräily silti ihanaa. Mielellään taitan osan matkastani ulkosalla, kun matka-aikakin näin lyhenee. Aloin jo katselemaan reittiä koko matkalle. Pituutta olisi Google mapsin mukaan 18 km ja jos otan muutamat mahdolliset reitiltä eksymiset huomioon, tulisi siitä lähes 40 km hyötyliikuntaa päivään.

 

Mietityttää vain hiukan lähteä tuolla 80-luvun vaihteettomalla pyörällä noinkin pitkälle matkalle. Ja selviytyykö tuosta matkasta tunnissa? Meillä ei ole suihkumahdollisuutta, joten en halua painaa hiki hatussa. Löytyykö lukijoista työmatkapyöräilijöitä? 

 

 

 

 

Kommentit

Janskuli (Ei varmistettu)

Kyllä mä luen Bloggerin kautta, joten on se mahdollista :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ai? :D No mä korjaan sen sitten :D Kiitos!

Emilia (Ei varmistettu)

Heei! mäki kävin tänään toisen kerran tänä vuonna pyöräilemässä, ekalla kerralla tuli mittaan noin. 18 km ja nyt tuli 23,5 km. Tuo on myös ainakin omalla kohdallani totta että liika vapaa-aika passivoi. Päivänkin tai kaksi kun istun kotona niin ei sitä kolmantenakaan päivänä jaksais sitte lähtee...sitä vaan aattelee että katotaan sitte maanantaina uudestaan... :D

Elisa (Ei varmistettu)

Oho! Kunnon kilometrit heti! :) Ihanaa, että muillakin oma sama :D Nyt on vaan pakko ottaa itseään niskasta kiinni. No ainakin pyöräilen :D

Eve (Ei varmistettu)

I feel you! Viime aikoina on liikuntamäärät vähentyneet kuin huomaamatta ja aivan pelästyin kun huomasin jonain päivänä ajattelevani, että ei yhtään huvittaisi lähteä salille. En tiedä onko se tuo aurinko ja lähenevä kesä, joka vetää kropan kohti lepomoodia, mutta kovasti olen silti yrittänyt taistella vastaan. Normaalisti kun sitä ei tosiaan ehdi edes miettiä etteikö menisi vaan sitä vaan automaattisesti suunnittelee aikatauluja sen mukaan, koska urheilee. Ruokailut on myös menneet aika läskiksi, kaikenmaailman juhlapyhät on sotkeneet mun herkutteluni täysin, mutta jos sitä nyt yrittäisi skarpata vielä tähän toukokuun loppuun pikkuisen (toiveissa ainakin ;))

Elisa (Ei varmistettu)

No sanopa muuta! Kohtalotoveri :) Ehkäpä tämä tästä! Se on toisaalta myös lohdullista, että se motivaatio lähtee taas nousuun kun vaan muutaman kerran käy urheilemassa. Ja se terveellinen ruokavaliokin tuntuu jotenkin kulkevan käsi kädessä liikunnan kanssa. Ei lenkin jälkeen voi kuvitellakaan vetävänsä mitään epäterveellistä :)

Pihla (Ei varmistettu)

Ihana kuulla et muillakin on noin! :D mulla ainakin on just vappu ja muut juhlat sekottanu rytmin kokonaan, treeniä vähemmän ja herkuttelua paljon ja ruokavalio välillä miten sattuu. Myös toi aurinko saa aikaan sen, että miettii jaksaako lähteä sisälle salille ollenkaan..... Mut kyl siitä edelleen niin hyvä olo tulee kun lähtee, et toivottavasti sillä ajatuksella jaksais saada rytmin kuntoon ja lenkeillä ja pyöräillessä saa ainakin samalla nauttia auringosta. :)

Elisa (Ei varmistettu)

No niinpä! Heti tuli hyvä tsemppi sun kommentista :) Mulla ihan samat fiilarit! Mutta kyllä vertaistuki on vaan parasta motivaatiota ;) Toivottavasti sullakin taas lähtee urheilufiilikset nousemaan :)

Kirsikka aka Kiki (Ei varmistettu)

Keksitään vaikka joku yhteinen haaste vatsishaasteen kylkeen! :) Kaikki halukkaat saa osallistua ja kannustetaan toinen toisiamme.

Minusta ainakin olisi mukava saada saman henkistä "seuraa" jakamaan onnistumisia ja kömmähdyksiä, varsinkin kun huomaan kaveriporukkani olevan enimmäkseen vähemmän kiinnostuneita milloin mistäkin tempauksesta ;) Olen kai jotenkin seuraurheilija, vaikka yksilölajeja harrastankin.

Elisa (Ei varmistettu)

Hyvä idea! ;)
Ja niinhän se on, että isolla ryhmällä saa ihan erilaisen tsempin päälle! Pitää kehittää joku :)

Jenna (Ei varmistettu)

Oon kyllä niin samaa mieltä tosta, että liika vapaa-aika passivoi! Ite teen aika pitkää työviikkoa ja oon kyllä huomannu, et jos on hiukankin normia enemmän vapaa-aikaa niin helposti laiskistuu, eikä oikeen meinaa päästä liikkeelle! Ihania kuvia tässä taas btw:--)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos jenna!
Ja kiva kuulla, että en ole yksin ongelmani kanssa ;)

Alina (Ei varmistettu)

Hei! Toi on niin totta että liika vapaa-aika passivoi! Mutta sinänsä kiva kuulla etten oo ainoa jolle välillä käy noin, eli myös tällaiselle superbloggaajallekkin tulee huonoja kausia ;D hehe.. Mutta toivon että löydät pian taas innon treenamiseen! :) Kannattaa kokeilla lajin/ohjelman vaihtoa tai sen virkistämistä. Esimerkiksi kuntosalin vaihtaminen hetkeksi pihalla tehtävään kuntopiiriin ei näy eikä tunnu kehossa niin radikaalisti :) Ja pyöräilen itse myös kouluun ja töihin ja matkaa on 12km/suunta. Rennon reipasta vauhtia mulla menee aika tasan 30min, toki matkalla ei ole kuin neljät liikennevalot :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Alina kommentistasi! :)
Ja haha, tietty mullakin tulee huonoja kausia. Toivotaan, että se into taas löytyisi! Hyviä vinkkejä :) Varsinkin nyt kun on niin hyvät ilmat, niin ulkona tehdyt treenit houkuttaa paljon enemmän kuin sali. Sä pyöräilet kyllä melko reipasta tahtia! Katselin eilen omasta kellostani, että 1 km meni noin 5 minuuttia aikaa. Tosin täällä on aika paljon liikennettä ja niitä valoja.

Alina (Ei varmistettu)

niin no ehkä sitä vauhtia tulee sitten sitä mukaa kun pyöräilee :) tsemppiä sinne, varsinkin aamulla lähtemisiin! :)

H (Ei varmistettu)

Tunti voi olla hieman positiivinen arvio matkan kestosta varsinkin vaihteettomalla pyörällä :) sun pitäis siis polkea 18m/h vauhtia! Matkan kesto riippuu myös tosi paljon tuulesta. Viimeksi sain samaan 21 km matkaan kulumaan lähes puolituntia enemmän aikaa polkiessani kovaan vastatuuleen kuin pari päivää aikaisemmin reippaaseen myötätuuleen. Työmatkakin yleensä on aina samaan suuntaan, toisin kuin pyörälenkki eli tuuli puhaltaa sitten sen koko matkan vastaan jos niin sattuu. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, joo niin mäkin päättelin kun illalla katselin sykemittarista aikoja. Tosiaan 1 km meni n. 5 minuutissa. Ja noi vastatuulet on inhottavia! :D Pitää siis varata kunnolla aikaa koitokseen, jos uskaltaudun töihin asti polkemaaan :D

Marja (Ei varmistettu)

Heh, tuttu tunne tuo vapaa-ajan löhöily. Sitä aina ajattelee, että sitten on niin paljon aikaa tehdä kaikkea, vaan kuinkas käykään. :D Itselleni on nyt alkanut muotoutua tavaksi käydä salilla ennen koulua - toisin sanoen herätyskello soi jo viiden jälkeen. Tiedä sitten mitä tapahtuu, kun kesätyöt alkaa ja työt alkavat jo klo 7... En millään haluaisi mennä sitten enää iltapäivällä/illalla kun a) on kesä ja olisi kiva vaikka ulkoilla ja b) salilla on iltapäivisin ja alkuillasta toivottoman täyttä. Toisaalta neljältä herääminen ja viiden-kuuden maissa salilla hilluminen kuulostaa hullun puuhalta. Ehkäpä pyörällä taitettu työmatka korvaisi liikkumisen? Nyt on vain niin hyvin päässyt treenaamisen makuun ettei millään raaskisi lopettaa, kun en tiedä palaako se motivaatio sieltä sitten enää. Huoh.

Heh, anteeksi avautumisesta. Kivaa kun kirjoittelet taas. Motivaation puute todistaa että sinäkin olet vain ihminen välillä uskomattomalta tuntuvasta positiivisuudestasi huolimatta, hih ;) ja näköjään päivitykset tulevat myös Bloggerin kautta näkyviin, vaikka Blogger-tunnuksella ei näköjään pääse kommentoimaan. Mutta kuitenkin, älä sitä sure ettet ole käynyt salilla - nyt on oikeasti vihdoinkin tulossa ne ihanat ilmat mitä onkin jo saatu odottaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kommentti Marja! Kiitos :)

Mitä jos tekisit salitreenit vapaapäivinä ja työpäivinä kotona illalla jotain pientä kuntopiiriä? Olen itse ihan samanlainen, etten tykkää käydä siihen kiireisimpään aikaan salilla, joten joudun välillä soveltamaan kotona.
Ja tosiaan, ihan inhimillinen tyyppi täältäkin löytyy ;)
Kiva, että päivitykset näkyvät sieltäkin !

isa (Ei varmistettu)

Mullaki on aina "on" ja "off" kaudet urheilussa, jos on "on" viikko meneillään ni urheilemaan on päästävä 6krt mutta jos on "off" viikko ni yks kertaki riittää!! :D niin hassua, ja joo liika vapaa aika passivoi samaa mieltä!!

Ilman vaihteita ja vanhalla pyörällä ja jos vielä sattuu kova vastatuuli ni toi voi olla aika ikävä matka.. Ite pyöräilen töihin 10.4 km uudella pyörällä, aikaa menee n.40minuuttia. Mulla ei hikoilu onneksi haittaa kun oon telinevoimisteluvalmentaja ni on urheiluvaatteet koko ajan päällä kuitenki! :) Mut on se pyöräily vaan niin kivaa hyvällä ilmalla ja alamäessä varsinkin hahah! Kerro sitte mite meni jos lähet koko matkalle ;)!! ja voihan sitä aina jos kyllästyy ni jättää pyörän johki ja ottaa bussin alle!!

Elisa (Ei varmistettu)

Tunnistan tuon hyvin! Itsellänikin on tuollaisia kausia :)
Ajattelin asiaa pohdittuani, että lainaan miehen pyörää mikäli lähden töihin asti. Tuo vanha on niin surkea että mulla menisi varmaan 3 tuntia :D Ja olet ihan oikeassa, aina voi napata bussin jostain kohtaa ;)

Aino (Ei varmistettu)

Joo oon ihan samaa mieltä, että liika vapaa-aika passivoi. Siks tykkäänkin aikatauluttaa suurimman osan viikosta niin, että kotona tulee oltua/käytyä mahdolissiman vähän niin saa mahdollisimman paljon aikaseksi.. hahha :D Sitten loppuviikosta voi hyvillä mielin ottaa vähän rennommin.

Mä poljen paljon mun porukoille pyörällä, matkaa on joku 15km ja about puolisen tuntia mulla menee siihen matkaan. Mulla tuleekin kesällä paljon enemmän käytyä niiden luona, kun matkan pääsee niin helposti pyörällä eikä tarvi aina hommata jotain kyytiä :D

Elisa (Ei varmistettu)

Puoli tuntia!! Sä oot kyllä ihan supernopea vai onkse jotain alamäkeä koko matka :D Ja joo pyöräillen tulee helpommin mun mielestä lähdettyä minne vaan kesällä. Se on niin paljon kivempi kun ei tarvitse mennä mihinkään kuumaan kulkuneuvoon kun ulkona on ihana sää!

Ronja (Ei varmistettu)

Pyöräilen koulumatkat vaihdepyärällä, matka n.7,5km suuntaansa. Siihen menee aikaa 25-35 minuuttia kiireestä riippuen:) 18 km tunnissa on siis ihan mahdollinen reippaalla vauhdilla (ilman eksymisiä matkalla).:):)

Elisa (Ei varmistettu)

Okei hyvä tietää! Pitää ensimmäiselle kerralle varata hiukan enemmän aikaa kuitenkin :)

Sara (Ei varmistettu)

Vapaa-aika on kyllä välillä oikea pirulainen! Jos ei ole "pakollista" aikaa, jolloin pitää lähteä salille tai lenkille, treeni usein pitkittyy tai jopa jää välistä. ihan möhköä moinen!

Mulla on työmatka noin 4km, kun olen poikaystävälläni ja sitä väliä tulee paljon poljettua. Mulle tulee aina hiki pyöräillessä, vaikka yritän (en tiä, olenko muka olevinani sitten nii kiireinen että poljen liian kovaa.. okei, välillä on oikeasti kiire.. :D ) polkea maltillisesti. Meillä ei ole suihkua, mutta poljen treenipaidan kanssa ja mukana aina pieni pyyhe, vaihtopaida ja deodorantti, joten pieni "raikastustoimenpide" hoituu kätevästi vessassa. Toimii, eikä tarvi stressata hiestä yms. :P

Elisa (Ei varmistettu)

Sanopa muuta! :)
Joo mullakin tuli eilen ihan hullun kuuma :D onneksi oli myös vaihtopita mukana. Kyselin eilen pomolta ja selvisi, että meillä onkin suihkut täällä jossain! Voisin siis melkein alkaa ottamaan sitä ihan treenin kannalta :)

Linda (Ei varmistettu)

Moikka!

Löysin sun blogin pari kuukautta sitten, ja oon nyt joka päivä odottamassa sulta postausta! Parasta sun blogissa on se, että sä oot rehellinen! Sä myönnät täällä epäonnistumiset, jota ei joka blogissa todellakaan tapahdu. Siks mä tykkäänkin lukea sun blogia, koska itellä tulee epäonnistumisia myös niin on hyvä lohduttautua sillä, et en varmasti ole ainut. En todellakaan tarkoita sitä, et haluisin sun epäonnistuvan tms, toivottavasti ymmärrät.

Sanoin on vaikea kuvata, että kuinka kiitollinen oon sun blogista! Oot mahtava tyyppi ja toivon, että sun rehellisyys pysyy!

Kiitos kiitos KIITOS!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Linda! :)

Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Mä uskon, että kaikilla tapahtuu epäonnistumisia ja vaikka haluan pitää tämän positiivisena, niin mun mielestä on tärkeä kirjoittaa myös niistä! Itselle tulee välillä blogeja lukiessa sellanen olo, että jotkut ovat ihan epäinhimillisiä kun jaksavat aina painaa sata lasissa väsymättä lainkaan :D
Ymmärsin siis pointtisi :)
KIITOS itsellesi :)

nti (Ei varmistettu)

Hei vaan! Itse olen pyöräillyt viimekesänä työmatkat noin 36-38 km/pv. Minulla on ns. citymaastopyörä, mutta ei mikään kunnon kilpapyörä. vaihteita siinä on todella paljon. Ennen kaikkea suosittelen pitkälle pyörämatkalle mukaan rengaspumppua ja pyöräilyhousuja!!!! Jälkimmäiset on ihan ehdottomat!! (Voin kertoa ettet pyöräile hetkeen, jos pääsee hiertämään väärästä paikasta) anteeksi jos kommentti oli vähän liian roisi! :D Mutta niin se on! Pyöräilyhousut on ihan ehdottomat kunnon pyöräilymatkalle. Samoiten satulan asento täytyy säätää oikeaksi (suoliluun yläosan kohdalla niin ettei polvet pääse polkiessa suoraksi, vaan jää pieni koukku). Ja kunnon lenkkareilla sitten tietenkin poljetaan, jos sattuu esim. käymään niin, että jarru hajoaa (koskaan ei voi tietää) niin sitten on kyettävä jarruttamaan kengällä. 18 km matka on aika rankka fyysisesti varsinkin, jos on mäkinen maasto eikä kunnon vaihteita. Suosittelen myös lähtemään ekalle reissulle noin 1,5 tuntia aikaisemmin, tokana päivänä kun reitin muistaa, menee matka nopeasti pyöräillen varmasti tunnissa. Täytyy kuitenkin silloin polkea kokoajan syke melko korkealla, eli täysiä. Mahtavaa liikuntaahan tuo pyöräily on aurinkoisessa säässä, mutta pidemmän päälle todella rankkaa! En siis todellakaan suosittele joka ikistä päivää ajamaan pyörällä. Ylikunto iskee muuten päälle. (Puhun kokemuksesta!) Toki on suomi-sisu-miehiä, jotka fillaroi päivittäin tyyliin Kerava-Helsinki väliä, mutta heillekin iskee aika varmasti ylikunto päälle, jos välillä ei kulje julkisilla tai omalla autolla. 18 km matka fillarilla varsinkin tunnissa, on kova fyysinen suoritus ja jos sen tekee kaksi kertaa päivässä, tuntuu se kyllä kropassa. Toki kroppakin tottuu varmaan jo viikossa. Salitreeneistä ei sitten tuu kyllä mitään, ainakaan noina pyöräilypäivinä jos ajat täysiä, sen takaan! :D Huhhuh, tulipahan löpistyä! Mut pakko oli kertoa! (:

nti (Ei varmistettu)

muokkaus edelliseen: en suosittele ajamaan jokaista päivää pyörällä, jos matka on todella pitkä. 5 km matkat toki on ihan ok vaikka ajaa vuoden ympäri, jos uskoltaa. (:

Kirsikka aka Kiki (Ei varmistettu)

Riippuu vähän taustoista, jaksaako pyöräillä joka päivä :) Jos on takana vuosien kestävyyslajien harrastusta, niin todennäköisemmin kunto kestää. Ajoin viime kesänä työmatkaa 44 km päivässä ja menin koko kesän aikana viisi kertaa toisen matkan autolla. Ensimmäiset kaksi viikkoa tuntui hieman raskaammalle, mutta äkkiä keho tottui. Ruokailuun vaan pitää panostaa kunnolla. Enkä muuten käyttänyt varmaan kertaakaan pyöräilyhousuja :D Mutta joo, suosittelen itsekin käyttämään jos on joskus saanut hiertymiä. Pyöräilykengät lukkopolkimilla on ihan hyvä ratkaisu, saa lisää vauhtia.

Pyöräilin mieheni hybridillä, mikä levisi kesän aikana. Enää en luule, että 700 eurolla saa laadukkaan pyörän... maasto oli todella mäkinen ja noin 16 km matkasta hiekkatietä kuoppien kera, niin ei ihme jos ei kestä. Ainakin pyöräliikkeessä myyjä nauroi, kun kävin pari viikkoa sitten ostamassa uuden pyörän, että ei "halvan" pyörän ole tarkoitus kestää.... Kokemattomuuden piikkiin menee, minusta ennen 700 euron pyörä oli kallis!

Minusta raskainta oli, jos oli tullut iltavuorosta ja seuraavana aamuna työt alkoivat jo kuudelta. Viideltä piti siis lähteä takaisin pyörän selkään, vaikka vasta oli mennyt nukkumaan :) Matkaan meni aikaa keskimäärin 50 minuuttia.

Muistakaa laittaa kypärä, kun pyöräilette! Päänuppi on aika kallis uusia :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei kiitos paljon nti asiantuntevasta kommentista! :)
Hyviä pointteja, jotka eivät todellakaan tullut mieleeni! Oli jo tuon eilisen 12km jälkeen takapuoli hellänä :D Pitää varmaan harkita niitä pyöräilyhousuja. Ja jokapäivä ei tosiaan varmastikaan kannata noin pitkää matkaa pyöräillä, varsinkin jos haluaa muutakin urheilua harrastaa!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Kiki kommentista!
Kiva kuulla, että pitkän matkan pyöräily on mahdollista! Olen itsekin harkinnut ns. kunnon pyörän ostoa, mutta vielä ei taida olla sen aika. Näillä mennään siis, mitä on :D Ja ilmeisesti hinta ei kerro kaikkea!

Katja (Ei varmistettu)

Hyvään pyörään kannattaa satsata ja niihin pyöräilyhousuihin. Ite oon nyt joka päivä käynyt yli 20km pyörälenkeillä kun salille en saa mennä. Työmatka on vaivaiset 2km suuntaansa, joten täytyy ennen töitä / töiden jälkeen tehdä pidempi reissu. Tampere on hyvin mäkistä seutua ja jo viikossa oon huomannut kuinka kunto on parantunut! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oho! :) Aika hyvä! Ja oispa ihanaa, kun olisi noin lyhyt työmatka! :D

Sanni (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Kyllä se reeni-into sieltä taas pian putkahtaa esiin. :) Välillä löysät kaudet tekee todella hyvää, niin sit tajuu taas ihan uudella tavalla, et kui siistii se urheilu oikeesti on! Kantsii raahata joku kaveri yhdessä liikkumaan, niin tulee paljon helpommin lähdettyä, ja vielä hauskempaa, jos kokeilee jotain molemmille ihan uutta juttua. ;)
Terv. laiskamato, jota liika vapaa-aika myös passivoi (tosin nyt on kyllä reenimotivaatio pysyny korkeemmalla kuin pitkään aikaan!! Jalat on vaan ollu muutama päivää melko muussina HCR:n jäljiltä, mut eiköhän ne nyt ala olla pikkuhiljaa palautuneet x))

p.s tulipa taas tärke kommentti:D ihanaa toukokuuta!!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Sanni! Kiitos tsempistä :)
Oot ihan oikeessa tossa, välillä pitää löysäillä ihan "luvalla" :D
ihanaa toukokuuta myös sulle!!

Kommentoi