MOVES HYÖTYLIIKUNNAN MITTARINA

Olen yrittänyt lisätä hiukan hyötyliikunnan määrää ja varsinkin aerobista sellaista. Marika esitteli minulle Jenkeissä ollessani tällaisen appin nimeltä Moves. Kun pidät sen auki älypuhelimessasi, se mittaa päivän aikana liikkumiasi matkoja. Se tunnistaa nopeuden perusteella kulkumuodon, siis liikutko kävellen, juosten, pyörällä tai autolla. Itselläni tämä on ainakin toiminut hämmästyttävän tarkasti. Kaikki liikkumisesi jäävät muistiin ja voit seurata, kuinka paljon on tullut käveltyä päivittäin tai viikottain.

Oma ennätys on 70 kilometriä viikossa ja mietin pitäisikö kokeilla saada sata täyteen jonain viikkona. Itselläni tällaiset aplikaatiot toimivat hyvänä porkkanana. Kun on joku tavoite, vaikka päivän liikkumisen suhteen, on helpompaa hypätä bussista bari pysäkkiä aiemmin pois tai parhaassa tapauksessa kävellä koko matka. Koska yksin käveleminen on usein hiukan tylsää, olen alkanut kuuntelemaan keskusteluja-jaksoja matkalla. Aika rientää nopeasti kun kuuntelee mielenkiintoisia tarinoita eri vierailta. 

Nyt on muuten taas Indiedays Blog Awardsien aika ja ilokseni voin kertoa blogini olevan ehdolla Inspiroivin Hyvinvointiblogi-sarjassa. Täällä voitte tutustua myös muihin ehdokkaisiin ja äänestää lempiblogejanne 19.10. mennessä! Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan.

 

 

Onko teillä muuten vinkata jotain hyviä hyvän mielen blogeja? Esimerkiksi arkea kauniisti kuvaavia, onnellisen tuntuisia kirjoittajia ja sellaisia, jotka saavat teidät aina hyvälle tuulelle. Kaipalisin lisää sen kaltaisia blogeja lukulistalle! Laittakaahan kommenttiboksiin linkkejä <3 Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Such a beautiful selfie!
xx from Bavaria/Germany, Rena
International giveaway: Top form by the reasons of problems
www.dressedwithsoul.com

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you :)

Mira (Ei varmistettu)

asun itse tällä hetkellä pariisissa ja täällä tulee hyötyliikuttua valtavasti! ihan parasta :) ei edes huomaa kävelevänsä montaa kilometriä päivässä.. en tiedä onko oma blogini niinkään hyvinvointiblogi, mutta jos kaipaat vaikka terveellisiä reseptejä niin käy kurkkaamassa! http://www.lily.fi/blogit/i-make-cake-0

Elisa (Ei varmistettu)

Oi aivan ihanan näköinen blogi! :) Kiitos kun linkkasit!

(Ei varmistettu)

Tämä app kuulostaa tosi hyvältä :) varsinkin nyt kiireisenä aikana kun ei ehdi niin paljoa priorisoimaan liikuntaa. Perustin uuden blogin pitkän ajan jälkeen toissapäivänä, mutta sitä en tiedä kuinka hyvän mielen blogi se on :)
http://hannakovanen.blogspot.co.uk

Elisa (Ei varmistettu)

Sepä se! Saa ainakin jollain tavalla liikuttua ;) Ja tosi kivan näköinen blogi sulla!

Amanda S (Ei varmistettu)

Heh, no ainakin yritän levittää blogillani hyvää ja rentoa fiilistä :) www.indiedays.com/ext/dooittoday

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, mä en päässyt tuosta linkistä ainakaan mihinkään? :o

Amanda S (Ei varmistettu)

Outs, kokeile kirjottaa tuo osoite tonne osoitekenttään niin pitäis löytyä ainakin niin :)

pia (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

Thank you!

Tiina (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä kurkkaamassa ainakin
LadyN
Fiilistelijän pilvilinnoja
Heidi Elina Rinkeli

Sekä matkablogi, jossa seurataan kolmihenkisen perheen rohkeaa irtiottoa ja matkaa maailmalle: Matkakuume.net. Aivan ihanan inspiroivaa meininkiä ja nyt ehtii matkaan vielä alusta asti :)

-Tiina
http://parempiapolkuja.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Hei mahtavaa!! Kiitos kovasti vinkeistä, meen heti katsomaan! :)

Saranda (Ei varmistettu)

Moikka! Ihailen sua ja sun blogia valtavasti, ja monesti mulla tulee sellanen olo että ollaan tosi samanlaisia. Oon saanut palautetta omista kirjoituksistani että ne levittävät hyvää fiilistä ja ovat kevyttää luettavaa. :) Toivon että mun blogista on sullekin iloa.
Www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

Elisa (Ei varmistettu)

Uppouduin heti lukemaan sun postauksia! Ihanaa, just tollasta hyvän mielen blogia kaipailinkin <3 kiitos kun linkkasit!

piupau (Ei varmistettu)

Mikä on sovellus jota käytät?

Elisa (Ei varmistettu)

Moves on sen nimi, jos tarkoitat tuota mikä mittaa liikkumista?:)

piupau (Ei varmistettu)

Kiitos nopeasta vastauksesta tyhmään kysymykseen (mikä sovellus) eihän se lukenutkaan kuin mm. otsikossa :p hyvä minä!
Kiva blogi sulla! :)

Katja (Ei varmistettu)

Upea kuva, tuo harmaa toppi istuu sinulle täydellisesti! Kirjoitan itse blogia, jossa pyrin löytämään arjen huippuhetkiä pienistä asioista. Erityisesti jos elokuvat kiinnostavat, niin kannattaa kurkata blogini http://neverlandkatja.blogspot.fi/ :)

Kommentoi