MOVES HYÖTYLIIKUNNAN MITTARINA

Olen yrittänyt lisätä hiukan hyötyliikunnan määrää ja varsinkin aerobista sellaista. Marika esitteli minulle Jenkeissä ollessani tällaisen appin nimeltä Moves. Kun pidät sen auki älypuhelimessasi, se mittaa päivän aikana liikkumiasi matkoja. Se tunnistaa nopeuden perusteella kulkumuodon, siis liikutko kävellen, juosten, pyörällä tai autolla. Itselläni tämä on ainakin toiminut hämmästyttävän tarkasti. Kaikki liikkumisesi jäävät muistiin ja voit seurata, kuinka paljon on tullut käveltyä päivittäin tai viikottain.

Oma ennätys on 70 kilometriä viikossa ja mietin pitäisikö kokeilla saada sata täyteen jonain viikkona. Itselläni tällaiset aplikaatiot toimivat hyvänä porkkanana. Kun on joku tavoite, vaikka päivän liikkumisen suhteen, on helpompaa hypätä bussista bari pysäkkiä aiemmin pois tai parhaassa tapauksessa kävellä koko matka. Koska yksin käveleminen on usein hiukan tylsää, olen alkanut kuuntelemaan keskusteluja-jaksoja matkalla. Aika rientää nopeasti kun kuuntelee mielenkiintoisia tarinoita eri vierailta. 

Nyt on muuten taas Indiedays Blog Awardsien aika ja ilokseni voin kertoa blogini olevan ehdolla Inspiroivin Hyvinvointiblogi-sarjassa. Täällä voitte tutustua myös muihin ehdokkaisiin ja äänestää lempiblogejanne 19.10. mennessä! Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan.

 

 

Onko teillä muuten vinkata jotain hyviä hyvän mielen blogeja? Esimerkiksi arkea kauniisti kuvaavia, onnellisen tuntuisia kirjoittajia ja sellaisia, jotka saavat teidät aina hyvälle tuulelle. Kaipalisin lisää sen kaltaisia blogeja lukulistalle! Laittakaahan kommenttiboksiin linkkejä <3 Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (19)
  1. Upea kuva, tuo harmaa toppi istuu sinulle täydellisesti! Kirjoitan itse blogia, jossa pyrin löytämään arjen huippuhetkiä pienistä asioista. Erityisesti jos elokuvat kiinnostavat, niin kannattaa kurkata blogini http://neverlandkatja.blogspot.fi/ 🙂

  2. Mikä on sovellus jota käytät?

    1. Moves on sen nimi, jos tarkoitat tuota mikä mittaa liikkumista?:)

    2. Kiitos nopeasta vastauksesta tyhmään kysymykseen (mikä sovellus) eihän se lukenutkaan kuin mm. otsikossa :p hyvä minä!
      Kiva blogi sulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *