Muotiviikon asu

Kävin eilen vain pyörähtämässä kotona, sillä tänään lennän puolestaan Ylläkselle Saran kanssa. Olen itseasiassa tällä hetkellä jo yläilmoissa. Lähdin eilen suoraan kentältä treeneihin ja ilta menikin laukkua purkaessa ja uutta pakatessa. Sen takia en ehdi nyt sen kummempia kirjoittaa. Halusin kuitenkin tulla näyttämään muotiviikon asun. Olin suunnitellut pukevani jotain ihan muuta, mutta jostain syystä se ei vain näyttänyt hyvältä kun sen päälleni kiskoin ennen lähtöä.

Pieni paniikki tuli koettua kun tiesin että 5 minuutin päästä pitäisi olla alhaalla, ja seisoin keskellä hotellihuonettani alusvaatteissani, tuijotin matkalaukkuani ja mietin, mitä ihmettä olin ajatellut pakatessani. Lopulta päädyin pukemaan kimaltavan mekon ja vielä kimaltavammat bootsit. Päälle heitin vielä sinisen pörrötakin ja totesin näyttäväni hiukan joltain cookie monsterin ja diskopallon väliltä.

Nämä kuvatkin piti napata varmaan minuttissa, mutta kiireestä ja oudosta asuyhdistelmästä huolimatta tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon.

Pictures: Kira Kosonen / Edit: me

Kommentoi