Mustikkabanaanipiirakka

Olen ihan unohtanut jakaa täällä tämän reseptin. Jokin aikaa sitten herkkuhammastani kolotti joten kokkailin tällaisen piirakka/uunipaannukakku-systeemin. Tähän sopisi varmasti todella hyvin myös rahka, joten sillä voi varmasti korvata proteiinijauheen. Ainesosat:

  • 1 banaani

 

  • 0,4 l maitoa

 

  • 1,5 dl kaurahiutaleita

 

  • 1 tl leivinjauhetta

 

  • 0,5 dl vaniljaproteiinia

 

  • 2 kananmunaa

 

  • 1 dl mustikoita

Pyöräytä kaikki paitsi mustikat blenderissä ja kaada seos piirakkavuokaan. Paista uunissa n. 225 asteessa 10-15 minuuttia. Nauti lämpimänä tai kylmänä (mun mielestä parasta jääkaappikylmänä).  Koska söin ensimmäisen version yksin vuorokaudessa (kyllä), tein heti toisen kokeilun seuraavana päivänä. Kierittelin lusikalla sulaneista mustikoista kuvioita. Siitä tuli aika hauskan näköinen. Banana-blueberry Pie: Ingredients: 1 banana, 0,4 l milk, 1,5dl oats, 1ts baking powder, 0,5 dl vanilla protein powder, 2 eggs and blueberries on top! Keep in the oven for 10-15 minutes in high temperature.

Kommentit

Rita (Ei varmistettu)

Oh god kiitos! Tätä tarjoan tupareissa, uskaltaa itsekin syödä.. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahah, maista ensin itse! Tää on vähän enemmän sellaista uunipannarimaista :)

Sazuu (Ei varmistettu)

Ihanaa, kiitos terveellisestä herkkuvinkistä! Näitä lisää, niitä kun on niin vaikea netistä löytää! Kaikki netin reseptit on aina muka terveellisiä, sitten niissä onkin vain muka "vähän" sokeria tai jauhoja tai voita. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kun pidit!:)

ellie (Ei varmistettu)

Menee ehdottomasti heti testaukseen! :) Nam!

Elisa (Ei varmistettu)

Hienoa! :) toivottavasti maistuu!

(Ei varmistettu)

Jos korvaan ton proteiinijauheen rahkalla, niin kuinka paljon laitan sillon sitä rahkaa sen tilalle?

Elisa (Ei varmistettu)

En osaa sanoa :D Mä laittaisin itse ihan fiilistuntumalla! Niin tää reseptikin on tehty.

Miims (Ei varmistettu)

Oi pakko testata :) kiitos jälleen reseptistä! Ne on aivan huippuja :)

Elisa (Ei varmistettu)

Toivottavasti maistuu! ;)

Gurudeep (Ei varmistettu)

arleena; se on tuo meide4n ihan pieni le4hikauppa kun aina pakottaa tekeme4e4n kommeopissrja :) Pite4isi aina ennakoida ja ostaa Prismasta kerralla niin varmasti lf6ytyy kaikkea. Tuo toimi kylle4 myf6s noin hyvin. Itseasiassa en ole tainnut koskaan ke4ytte4e4 maustettuja rahkoja.. te4ytyype4 kokeilla jokus!Hyppysellinen: Kiitos kiitos :) katselin site4 teide4n ihanaa juustokakkua. marjoja myf6ten oli kylle4 tosi viimeistellyn ja suloisen ne4kf6inen, maistui varmasti myf6s! Itse tykke4e4n tosi paljon karpaloista, mutta meille4 tuo toinen on kylle4 eri mielte4 - ei meinaa puolukalle ja karpalolle le4mmete4 vaan nirpistelee ja mutisee vain kirpeydeste4 ;) Anis: Ilman muuta, miksei jotakin erilaista tarjolle te4ne4 vuonna :) Ei tosiaan tule heti joulusta juustokakku mieleen mutta koristeluilla saa kaiken aikaan :)

Riikka (Ei varmistettu)

Jahas, Riikalle tuli nyt kauppareissu, mustikoita ja banaania hakemaan... :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hyviä pannarihetkiä :)

Leipuri (Ei varmistettu)

Hei, kannattaa olla tarkkana, kun vinkkaat rahkalla korvaamisella. Niissä kun on koostumukset ihan erilaiset, vaikuttaa se kakkuun ja väärällä mittakaavalla ja paistoajalla pilata piirakan :D sitten lukijat tulee kitisee tänne yyh huono ohje. Rahka ei sido nestettä niin paljon kuin rahka ja rahka vaatii pidemmän paistoajan. Neuvoisin tällöin vähentämään maidon määrää ja pidentämällä paistoaikaa(ehkä alemmassa lämpötilassa). Kauramäärän lisääminenkin olisi silloin varmanpäälle!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Oot varmasti ihan oikeassa. Mun ohjeet ei tosin ikinä ole millään mitoilla mitattuja,joten kitinää voi tulla jokatapauksessa:D

paula (Ei varmistettu)

Testasin heti, oli kyllä hyvää :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kun maistui!:)

Aaron (Ei varmistettu)

Voi re4hme4. Ke4vi meinaan lnnaataiua mielesse4, ette4 tulisimme teille4 ke4yme4e4n, mutta ei sit tultukaan. Ke4ytiin meinaan naapurissanne Heinolassa sillon ke4e4ntyme4sse4... Oltais saatu sit sun herkkujas. Mut aina ei voi onnistaa, heh heh ;-) .T: S.

Marjo (Ei varmistettu)

vau! Kuulostaapas jännittävältä! ;D Täytyy kokeilla!

Elisa (Ei varmistettu)

Toivottavasti tulee namia:)

Kiira (Ei varmistettu)

Mä en yleensä perusta näistä terveellisistä ohjeista (:D), mutta tää vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoiselta! Pitääpä testata:).

anna (Ei varmistettu)

Testasin tänään. Maistoin - eli söin puolet! Väkisin säästin iltapalaksi ja vähä huomisellekin.. ehkä. NAM :)

Ounou (Ei varmistettu)

Mä kun en ikinä ole ostanut mitään lisäravinteita, niin onko tuo vaniljaproteiini siis jotain jauhetta? Jos sitä ostaa, niin potääkö ostaa hervoton säkki? :)

Ounou (Ei varmistettu)

Okei, jos olisi heti lukenut tarkemmin, niin siellähän se luki itse tekstissä ;) mutta tuohon pakkauskokoon vielä toivon vastausta.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo ne on isoja paketteja, en lähtis ostamaan! Korvaa vaikka sillä rahkalla :)

aada (Ei varmistettu)

Paljon tuossa taikinassa on kaloreita :)? Huippublogi sinulla ja kiitos vinkistä !

Elisa (Ei varmistettu)

Ei mitään käryä valitettavasti :D en laske kaloreita vaan sitä, mitä ainesosat sisältää.:)

laa (Ei varmistettu)

ööö ihan oikeastikko 0,4l eli 4dl maitoa? Aika nestemäistä tuli jo kahdesta desistä joten taitaapi olla virhe :D? Nooo vähän banaania lisää tai jotain..

erkki (Ei varmistettu)

kiitos reseptistä, pakko testata! ja blogiakin taidan ruveta seuraamaan... sen verran nättejä kuvia täällä ;)

Rita (Ei varmistettu)

Haha en halua ees laskee montako kertaa oon tehnyt tätä! Tein maidottoman+gluteenittoman version ja tuli kyllä hyvää siitäkin. Ihan parasta, hyvän omantunnon herkkua :D Lapioin tätä yleensä vuoasta suoraan lusikalla..

Kommentoi