MUUTTOVIIKONLOPPU

20180323_151700 copy.jpg

Ehdotin jo tuossa viikko sitten, voimmeko tehdä aamukamman muuttoa varten, sillä tätä on kyllä odotettu kuin kuuta nousevaa. Vielä asunto ei ole lähhellekään valmis, mutta kuitenkin muuttokelpoinen. Keittiössä on vielä muutamien viikkojen toimitusaika, jota odottelemme mielummin uudessa asunnossa. Kylpyhuoneenkaan osalta emme ole tehneet vielä mitään peliliikkeitä, sillä ajattelimme ensin asua siinä jonkin aikaa, jotta omat tarpeet sen suhteen ymmärtää paremmin. 

Täytyy kyllä sanoa, että kaikki remonttiin ja muuttoon liittyvät asiat ovat rasittaneet paljon enemmän kuin osasin edes kuvitella. Kun kerroin alunperin kavereille suunnitelmistamme, kaikki sanoivat, että työ on suurempi kuin ajattelen. He kertoivat rempan myös usein koettelevan parisuhdetta. Suhtauduin tähän jokseenkin väliinpitämättömästi, sillä ajattelin että meillä on remppafirma ja pariskuntana takana jo melko paljon kilometreja. 

Mutta täytyy kyllä myöntää että on tämä ollut yllättävän raskasta. Näinkin ”pienessä” remontissa on niin paljon selvitettävää, päätettävää, laskettavaa ja mietittävää, että tuntuu etten halua enää tehdä yhtään päätöstä. Asuntomme on ollut nyt yli kuukauden jonkinlaisen pakkauskaaoksen keskellä, joten on ollut enää vaikea siivota ja koko tila on tuntunut tukkoiselta kun muuttolaatikoita, pahvilaatikoita ja jätesäkkipusseja on joka nurkassa. Olen kyllä ihan järkyttävän tyytyväinen siihen, että palkkasimme remonttifirman, emmekä lähteneet itseksemme tekemään. 

Nyt kuitenkin päätökset alkaa olla tehtyinä ja pian remppalaskutkin saa maksettua, joten alkaa se mukavin osuus. Ja vaikka välillä päätökset on tuntuneet raskailta ja monen tonnin laskut kirpaiseet, niin onhan se nyt pirun hieno fiilis kun se asunto näyttää ihan meiltä. Olemme saaneet päättää kaiken valkoisen sävyistä kaapin vetimiin ja valokatkaisimien kohtiin. Mikään asunto ei ole tuntunut yhtä kodilta (paitsi ehkä lapsuuden koti), emmekä ole vielä edes päässet asumaan siellä. 

Tästä alkaa muutaman kuukauden leirielämä, jota eletään puolikkaalla keittiöllä ja esimerkiksi ilman sohvaa. Viikonloppu menee varmaankin muuttohommissa, mutta laitan tunnelmia heti kun olemme päässeet asettumaan. Kävimme eilen katsomassa miltä maalattu lattia näyttää ja kyllä se vain tuntui vielä entistä valoisammalta ja ihanammalta. Nyt vielä viimeiset rutistukset!

20180323_151644 copy.jpg

20180322_172852.jpg

20180322_172824.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Ihanan näköistä tuola uudessa kodissa! Tervetuloa hoodeille 🙂 <3 Pakko kysyä, että mitä kautta löysitte asunnon? Oon koittanut etsiä omaa kämppää meille jo ikuisuuden, mutta tuntuu että Oikotiellä ym ei kertakaikkiaan löydy mitään.. Mistä ihmiset löytää asuntonsa :O Onkohan yleistä, että halutuille alueille palkataan välittäjiä.. 😛

    1. Me löydettiin ihan oikotieltä, mutta kyllä sitä ehtikin etsimään vuoden verran. Meillä oli muutamia välittäjiä, jotka näytti jonkin verran kämppiä myös etukäteen ja tiesi speksit millä haetaan. Ja sitten tietty kaikki etumatka – & hakuvahtipalvelut oli käytössä. Mutta tää löyty lopulta ihan perinteisestä ilmoituksesta. Laitoin heti viestiä välittäjälle, sovittiin yhdeltä yöllä näyttö seuraavalle päivälle ja tehtiin heti tarjous 😀 tsemppiä kodin etsimiseen!! 

  2. Tuo seinän vihreä väri näyttää täydelliseltä! Mitä maalia/väriä olette käyttäneet?

    1. Kiitos! Rakastan itsekin sitä! Se on Tikkurilan maali ja nimeltään Serpentiini. En muista just nyt koodia, mutta voisin tehdä ihan oman postauksen näistä maaleista, sillä niistä on tullut paljon kyselyitä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *