MY HEALTHY CHOICES PART 2

Tulin tuossa pohtineeksi Kayla Itsinesin ohjelman aloitettuani, kuinka paljon urheilu vaikuttaa minuun kokonaisuudessaan. Se että onnistuu jossain urheilun saralla, auttaa ainakin minua tavoittelemaan omia unelmia myös kuntosalin ulkopuolella. Kun laitan itselleni jonkin tavoitteen ja lopulta pääsen siihen, tuntuu ettei mikään ole mahdotonta. Vaikka ensimmäisen treenin jälkeen lihakset ovat ihan rikki, tuo minulle lohtua ajatus siitä, että parin viikon jälkeen pystyn treenaamaan taas ilman kipuja. Jokainen lihasjumi edistää kuntoni paranemista ja vahvistaa vartaloani. 

Uskon urheilun antavan myös paljon itseluottamusta ja parantavan stressinsietokykyä. Arjen askareet tuntuvat paljon pienemmiltä ja koulutyötkin tuntuvat sujuvan helpommin. Luin joskus tutkimuksesta, jonka mukaan paljon liikkuva lapsi selviää stressitilanteista muita helpommin. Liikunnallisilla lapsilla oli mitattu huomattavasti alempia stressihormonitasoja sosialisissa tilanteissa, kuin vähän liikkuvilla lapsilla. Uskon, että sama pätee myös aikuisiin.

Näiden mietteiden saattelemana toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua! 

Kommentit (3)
  1. Asetteletko aina ruuat esteettisesti noin kauniisti vai ainoastaan kuvausta varten ? =) Itse kun aina vaan heitän ruuat lautasella ja siitä ääntä kohti, niin ihailen aina noita sun asetelmia =)

    1. Haha, kiitos! Ja joo kyllä mä usein asettelen. Kuulun niihin joiden mielestä ruoan ulkonäkö on jo puolet mausta 😀 Mutta toki mullakin on niitä hetkiä kun on tosi rumaa ruokaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *