Nälkäkiukun parantaja

En tiedä teistä, kanssasisareni, mutta minusta tulee ihan hirveä kun olen nälissäni. Uskon kuitenkin että tämä on melko monen naisen ongelma (vaikka eivät sitä myöntäisikään).

 

Nälkäkiukku on ovela, koska se ei ikinä kerro johtuvansa nälästä. Vaiheet ovat lähestulkoon poikkeuksetta samat ja niitä on neljä.  Miehet, oppikaa tunnistamaan nämä jotta tiedätte miten toimia. 

  1. Nalkutus joka välillä johtaa jopa raivoon. Pienimmätkin asiat voivat ajaa elämää suurempaan riitaan.

 

  1. Mökötys ja mykkäkoulu. Hän on mitä luultavimmin edelleen vihainen sinulle (esimerkiksi sen takia että hengität liian raskaasti), mutta ei suostu keskustelemaan asiasta kanssasi.

 

  1. Alakulo ja koiranpentusilmät. Tässä vaiheessa hän katuu edellisiä vaiheita ja luulet jo että koko homma on ohitse.

 

  1. Itku. Kun itku alkaa on jo todella myöhäistä. Hän ei ymmärrä että olo paranisi ruoan voimalla, joten ruokkiminen voi olla erittäin haastavaa (mutta tarpeellista)

Tällaisissa tapauksissa loistava pika-apu on Elovenan välipalajuomat. Niitä löytyy melkein kaikista kaupoista ja vaikka verensokeri olisi laskenut niin alas, ettei mitään ruokaa tee mieli, saa herkullisen juoman helposti kulautettua kurkusta alas. Paras vaihtoehto omasta mielestäni on smoothie, jossa on myös proteiinia mukana. Maku on hedelmäinen ja melko makea. Auttaa todella nopeasti verensokeriheilahteluiden kanssa.

 

I don't know about you, but I become a total b***h when I'm hungry. I believe this is pretty common problem among women. Men, learn to recognize these four critical stages of a hungry woman, so you'll know how to act.

  1. Nagging and rage. Even the smallest thing can cause a massive fight.

 

  1. Silent treatment. She is still mad at you (for example breathing too loud) but will not negotiate with you about it.

 

  1. Sadness, and the puppy-eyes. She might feel sorry about the earlier stages.

 

  1. When the crying starts, you have a big problem. And remember, she doesn't understand she would feel better after some food so it might be difficult to get her to eat. When you see the first signs in a girl, FEED her immediatly!

I prefer these little smoothies that you can buy from grocery stores. They are easy to drink, even though you don't have any appetite because of the low blood sugar.

 

*Start living your best life on yhteistyössä Elovenan kanssa

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Hahaha niin totta kiitos piristyksestä:D tunnistan hyvin itseni ja varmaan myös puoliso :D mukavaa ystävänpäivää!!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaha, joo voi miespoloiset! Hyvää ystävänpäivää!!:)

MissEvilEve (Ei varmistettu)

Tää oli hauska yhteistyöpostaus. Hyvin lyhyt, mutta sitäkin ytimekkäämpi. Toimi ainakin itselleni ja kuvat oli hauskoja :) Nälkäkiukun tunnistan kyllä itsellänikin, tosin en ihan samalla kaavalla etenevän mutta joka tapauksessa. Nälissään sitä on helposti kuin kiukkuinen ampiainen, tai mun tapauksessa joku äreä karhu sopisi paremmin kuvaavaksi :D

http://musclefetish.fitfashion.fi/

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahahha kiitos! :D

Punttimimmi (Ei varmistettu)

Samaa mieltä MissEvilEven kanssa, tosi kivasti toteutettu! :)

http://punttimimmi.fitfashion.fi/

(Ei varmistettu)

Ärtyneisyys on sukupuoleen katsomatta matalan verensokerin aiheuttama yleinen oire. Kyllä, sukupuoleen katsomatta. Ikävää, että kaltaisesi vähemmän älykkäät yksilöt pyrkivät ehdoin tahdoin pilaamaan koko sukupuolen maineen.

Elisa (Ei varmistettu)

Se on tutkittu,että naisilla nämä heilahtelut ovat paljon dramaattisempia kuin miehillä joiden kroppa säätelee heilahteluja paremmin. Kritiikki otetaan muuten paljon helpommin vastaan kun se perustellaan hyvin, eikä alennuta tuollaisiin solvauksiin. Tarkoitukseni ei ollut olla millään tavalla seksistinen, olenhan itsekin nainen.

(Ei varmistettu)

"Kritiikki otetaan muuten paljon helpommin vastaan kun se perustellaan hyvin, eikä alennuta tuollaisiin solvauksiin.". Samaa voisi sanoa sinulle. Mitään perusteluja, puhumattakaan lähteistä, et alun perinkään solvauksellesi esittänyt.

Elisa (Ei varmistettu)

Anteeksi jos koit tämän solvaukseksi.

(Ei varmistettu)

Hahaa, tuo neloskuva on ilmiselvästi minä nälkäisenä.. Voi elämä!! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahha :D joo sillon on kiire!

mepa (Ei varmistettu)

Että jotkut jaksaa kommentoida tollasia, älä välitä! Ihana postaus! :)

Elisa (Ei varmistettu)

<3 en välitä! Kiitos!:)

(Ei varmistettu)

Random mood swings - another reason why women should be kept in the kitchen. At least you seem to understand it!

Elisa (Ei varmistettu)

Yes... That was my point :D

outi (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! ;)

Annika (Ei varmistettu)

Heh, hauska kuulla, että tää on tuttua muillakin.. :D

Eilen mä vähän kiukuttelin treenin jälkeen ennen palautusateriaa ja mieskin totesi lempeästi kuin lapselle: "ei mitään hätää, käy nyt suihkussa vaan ja mee sitten syömään". :)) Onneksi se välillä on myös lempeän ymmärtäväinen, yleensä se saa vaan kärsiä ja on myös äksy.... :D

http://minunpintaremontti.blogspot.fi/

Elisa (Ei varmistettu)

Awww! Joo se ruoka vaan kummasti parantaa mieltä :D Ihanaa, että miehesi ymmärtää <3

Sirpa (Ei varmistettu)

HAHAHA ihana postaus ja hauskat kuvat. Itsellä etenee kiukku tismalleen samassa järkässä.
Tähän vois lisätä jatkoksi pms-kiukku, viikko ennen h-hetkeä. Mua rupee aina menkkojen lähestyessä jo miltei naurattaa kiukkupuuskien jälkeen kun tietää tasan tarkkaan mistä ne johtuu:D nää on parasta ottaa vaan huumorilla;)

Voi miesparat, onneksi oma poikaystävä on ymmärtäväinen ;D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaha, no niinpä! Nykyään jos olen huonolla tuulella, yritän aina ensitöikseni saada jotain suuhunpantavaa ja olla hiljaa siihen asti. Yleensä auttaa ;D

Ounou (Ei varmistettu)

Naulan kantaan!

Elisa (Ei varmistettu)

;)

:) (Ei varmistettu)

Ihana postaus, heti piristit minun perjantai iltaani :)
Muutenkin tykkään lukea kovasti blogiasi, sillä blogistasi saa energiaa ja liikunta-aiheiset postaukset tsemppaavat minua omissa urheilutavoitteissani. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kun pidit! :) Ja kiitos! Tosi mukava kuulla:)

Räyhis (Ei varmistettu)

Hahhah, nauratti kyllä todella paljon tämä postaus!:D Ihana! Nykyään osaan jo tunnistaa itsessäni nälkäkiukun: kun ärsyynnyn jatkuvasti pikkujutuista, alan heti tunnustelemaan, että hei, onkohan mulla nälkä... Puolison kannattaa kyllä ehdottomasti kantaa jotain suklaapatukkaa takataskussaan nälkäkiukun varalta!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on kyllä tosi hyvä, kun tajuaa sen! Mäkin pidän nykyään melkein aina jotain hätävaraa laukun pohjalla :D

Kommentoi